Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 3

  • Kanada Ginger Snaps Back: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kanada 1815. Sestry Ginger (Katharine Isabelle) a Brigitte (Emily Perkins) bloudí samy pustým lesem. Narazí na vypleněný indiánský tábor, kde potkají starou vědmu a ta jim prozradí osudové proroctví. Pokud nezabijí tajemného chlapce, bude muset jedna ze sester zabít druhou. Při svém putování naleznou útočiště v pevnosti, která skrývá otřesné tajemství. Jedné noci je Ginger napadena podivným stvořením, napůl chlapcem, napůl vlkem. Podaří se Brigitte zachránit sestru a zvrátit tak prastarou kletbu? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Je to taková směs prvního dílu Moje sestra vlkodlak (Ginger je opět kousnutá jako první a sestra se o ni stará) a hororu Dravci (zpustošená pevnost v 19. století, kolem níž nejsou však kanibalové ale vlkodlaci). Jde zaručeně o nekrvavější díl celé série. Efekty jsou opět nevýrazné, ale neurazí. Naopak masky a makeup jako vždy dokonalé (hlavně Wolfboy). Nápad udělat prequel a ne sequel také nebyl nejhorším rozhodnutím a konec byl opravdu (alespoň pro mě) překvapivý. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Atmosférou je třetí díl lepší jak díl předchozí(jedničku jsem zatím neviděl), ale to je tak všechno čím se může pochlubit. Herecké výkony jsou otřesné, dialogy špatné a příběh moc jednoduchý. Že je to béčkový film se za výkon pobavit diváka bát nemusí, nenudil jsem se a s radostí jsem pozoroval dění kolem, jelikož filmy s vlkodlaky mám velice rád. Tenhle film si 2 hvězdičky zaslouží.... ()

Reklama

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Ve volném "prequelu" se Brigitte a Ginger v roce 1815 ztratí v lesích, kde jediný přístřešek široko daleko je dřevěná pevnost, která je ale momentálně pod útokem místních vlkodlaků. Námět zní docela akčně, asi nějak jako Od soumraku do úsvitu a podobné, ale vlkodlaci zas tak často neútočí a film má spíš klasičtější hororový nádech oproti prvním dvěma dílům a taky je v něm i trochu víc nadpřirozena v indiánských proroctvích a mysticismu. Film má docela jednoduchou ale slušnou výpravu, pěkně udělanou pevnost a kostýmy a přinejmenším jsou vlkodlaci ve "westernovém" prostředí něco méně okoukaného. Trochu ale ztrácí na tempu, protože většinu času je vidět hlavně kdo koho nemá rád a podobně a vzhledem k tomu jak málo vlkodlaci útočí, tak atmosféra pevnosti ze které není úniku trochu slábne. A pochopitelně se zase řeší proměna a sesterský vztah a podobně, ale v trochu zjednodušené podobě, takže ve výsledku z toho Ginger snaps back vychází hůř než předchozí dva díly. Naštěstí to ale má, jak je u téhleté trilogie zvykem, zajímavý závěr a to nejen proto, že poslední třetina je akčnější a hlavně tam je prostě Brigitte a Ginger :) a kdo je má rád, tak ten třetímu dílu ginger snaps odpustí i tu pomalost a příklon k mnohem klasičtějšímu vlkodlačímu filmu než byly první dva díly. Tak i když je to horší než první dva díly, tak stejně dáme čtyřku. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

rozhodne najpútavejší a najzaujímavejší diel z tejto horrorovej série ...dejom sa prelína motív prodestinácie a mystérie ...situovaný do netradičného prostredia .... pri ktorom som sa nenudil ..a to je priorita tohto pokračovania série oproti prvým dvom dielom .... kde sa ide človek pominúť od nudy ..popravde však treba pripomenúť , že Ginger Snaps všeobecne možno len ťažko hodnotiť ako projekt, ktorý by subsumoval všetky atribúty horroru ... skôr by som hovoril o mysterióznej sérii ... v ktorej však na škodu diváka absentuje napätie , strach , brutalita , nechutnosti tak potrebné pre tento horrorový žáner . ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto bolo moje prvé stretnutie s kanadskou werewolf sériou "Moja sestra je vlkolak". Predchádzajúce dve časti som nevidel. Ale keďže sa jedná o prequel, tak mi to nijak zvlášť nevadilo. Zhliadol som celkom zaujímavý historický horror. Rok 1815. Osamotená koloniálna pevnosť uprostred divočiny. Zdecimovaná posádka. Hlboké lesy. Sneh, zima. Vendigo. Vlkodlaci. Dve sestry spojené krvným putom. Červená a čiena. Navždy spolu. Ginger a Brigitte. *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • Pracovní názvy: Ginger Snaps III: The Beginning, Ginger Snaps: The Prequel. (Stocki)
  • Zhruba v sedmnácté minutě si můžeme všimnout hrací skříňky, na které je šest písní-básní, z toho první s názvem Sweetheart of Sigma Chi. Tato často zmiňovaná a populární píseň univerzitního bratrstva byla napsána v roce 1911 Byronem D.Stokesem a F. Dudleigh Vernorem. Film se ale odehrává v roce 1815. (Stocki)
  • Jedná se o poslední díl v trilogii, který ale dějem předchází předchozí dva díly Moje sestra vlkodlak (2000) a Moje sestra vlkodak 2 (2004) a ukazuje, že s vlkodlačím prokletím předci obou sester bojovali už v dávné minulosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno