Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ano, skvělý film. Vlastně je skvělá až poslední třetina, která je naprosto strhující a neuvěřitelně chytlavá. První dvě třetiny jsou velmi pomalé a hlavně ze začátku mě téměř nutily, abych sledování přerušil a už se k němu nikdy nevrátil. Šlo hlavně o podrobné popsání a rozepsání vztahu hlavní dvojce. Tím se dostávám k naprostému paradoxu celého filmu a to je fakt, že pokud by divák (nebo jenom já?) nepřekousl nudnější dvě třetiny filmu, nezažil by pak tak úžasné finále. To totiž stojí na tom, jak moc poznáme citové vztahy hlavních postav, popsané právě na začátku. Mysteriózní tento film není ani trochu, spíše romantické-polodrama. Prolínání dějů nejprve napáchá pěknou paseku v divákovi mysli, ale na konci je vše krásně celistvé a řádně vysvětlené. 80% 10.04. 2010 ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavý, dobře natočený film o lásce, chvílemi se ztrácíte, nechápete, pak porozumíte a už jen čekáte, jak to dopadne a hrozně si přejete, aby to dopadlo dobře. Co si ale celý film uvědomujete velice dobře je, jak láska bolí. Josh Hartnett v hlavní roli potěšil a obě ženské role byly obsazeny zajímavě. ()

Reklama

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal CSFD, tak bych si tenhle film nikdy nepůjčil, tomu věřte. Očekával bych tuctovou romantickou komedii...Ovšem zdejší interesantní hodnocení mě donutilo zkusit to. I tak moje očekávání byla stále poměrně nízká. A vyklubal sez toho velmi rafinovaný film, něco mezi romancí, detektivkou a thrillerem. Často jsem byl v napětí a pořád jsem byl zvědavý, co se bude dít dál. Chytrý scénář, zajímavá práce s časem, dobrá režie. Diane Krugerová mě vůbec nezaujala, ta opravdu neumí hrát, zato Rose Byrne ( sakra kdo to je? ) je vynikajicí, rozhodně nejlepší postava filmu. Sakra, já jsem dokonce uvažoval o pěti hvězdách! Díky, CSFD!! ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe môžem dať znova plnohodnotné päť hviezdičkové hodnotenie. Neskutočne pekelná milenecká zápletka, ktorú by na prvý pohľad nezvládol napísať ani najskúsenejší scenárista je rovnako dokonalá ako prevedenie a načasovanie časových presunov tak, aby divák na začiatku vôbec netušil o čo vlastne ide. Postupné odhaľovanie súvislostí, klamstvá, pretvárky a nakoniec aj herci (Hartnett takisto), to všetko speje k úplne odrovnávajúcemu koncu. Po odstupe času sa síce zdá byť mierne hollywoodsky, no myslím, že sa nájde veľmi málo ľudí, ktorí by ho chceli inak. A i tu je dôkaz toho, že kvalitné, napínavé thrillery sa dajú poňať inteligentnou cestou, bez prestreliek a podobne. 90%. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Absolutně mě pojetí tohoto filmu neoslovilo. Velmi jsem se nudil. Nechápu, co na tomto filmu bylo tak úžasného. že se vypracoval až do červených čísel. Pro mě jeden z nejhorších a nejméně záživných filmů s milostnou tématikou. Herci asi sami nevěděli, o co ve filmu jde, nebo alespoň mně tak připadali při ztvárnění svých postav. 40% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)

Reklama

Reklama