Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý Oe Kintaro zanechal studia na Toudai těsně před dokončením. Odešel z vlastní vůle, protože zvládl všechny předměty a od té doby vystřídal mnoho zaměstnání a prostřednictvím nich se dále učí o životě. Kintaro na svém věrném kole objíždí svět a učí se stále nové věci, protože studování je totiž jeho koníčkem. Je extrémně zdravý, jak psychicky, tak fyzicky. A možná jednou zachrání Japonsko, či dokonce celý svět... (Roby)

(více)

Recenze (33)

wipeout 

všechny recenze uživatele

"This was so educational!" Krásne anime slečny stroho odeté v priliehavých šatách zvýrazňujúcich ich nadrozmerné krivky v oblasti hrude! Čo viac si priať.:) Kentaro je šťastlivcom so zvláštnym nutkaním či fetišom oblizovania záchodových mís patriacim práve tímto dámam. Jeho zvláštny zmysel pre humor a superplastické telo tvarovateľné do tých najbizarnejších foriem robia z tochto miniserálu superpohodovú, občas jemne eroticky štipľavú podívanú. No ale čo robí toto dielko vínimočným a tak zábavným je jednoznačne anglický dabing pre Kentara, neviem kde toho chlapa nabrali ale to sa jednoducho musí počuť. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nevázaný génius cestující na kole a sem tam pracující na částečný úvazek - jaké jiné anime může mít ikoničtější popis? Konečně jsem se na tuto samozvanou „legendu“ podíval a musím říct, zklamán opravdu nejsem. Líbilo se mi, že si hlavní hrdina nehrál na hrdinu a situace řešil povětšinou dost neortodoxně - i když to znamenalo třeba se nechat zbít do bezvědomí. Každý díl byl o něčem jiném a i když premisa byla většinou stejná - někam přijet, nechat se uchvátit pohledností nějaké té zástupkyně opačného pohlaví, chvíli někde pracovat a nakonec mít neskutečný vliv na všechny okolo - působily nápady svěže a neotřele. Jen mi tradičně nesedl styl humoru, který kromě velkého perverzna (tohle já zrovna rád, což o to) dost hrál na přehnané reakce - a to já nikdy nemusím a mám spíš tendence si v hlavě říkat „proboha, chovejte se už normálně!“ Naštěstí, humor i jistá perverze nebyla chlebem úplně každého dílu, i když absurdita nakonec došla své nejvyšší hranice v případě závodu motorky a kola. Co dál budu chválit, je zpracování, které jde ve šlépějích devadesátek - postavy mají malé oči a typicky vystínované vlasy a sem tam se objeví i nějaký pěkný detail, co se okolí týče. A to nezmiňuju ztvárnění ženských postav, které je prostě... Hnggg! √( ̄‥ ̄√ A závěrečná skladba chytlavá natolik, že jsem si ji pomalu pozpěvoval i při mytí nádobí (než se mi vykouřila z hlavy). Na závěr - je to zábavné, krátké dílko, které baví a zároveň nesežere příliš času (6 dílů po zhruba 30 minutách). Pro mě možná ne úplně dokonalá komedie, ale premisu jsem pochytil a vážně se mi líbila! Až by měl člověk sám chuť se na vše vyprdnout, nasednout na kolo a vydat se vstříc studiu života! I když, počkat... Já vlastně nejsem génius... 70% ()

Reklama

Naslund 

všechny recenze uživatele

Rád vidím, že ne všechny seriály jsou ukotveny v morálních hranicích. Golden Boy si je netroufá jen občas překročit, ale umí se za nimi i pohybovat. Je to trhlé, nevysílatelné před desátou večerní hodinou, originální, zábavné a velice poučné. Možná by se dokonce dal najít i nějaký ten morální přínos. Třeba o vytváření předsudků a ukázce, že jakýkoli předsudek je možné zbořit. Ale koho by to zajímalo, když se na to může vykašlat a příjemně se pobavit u spousty neokoukaných vtipů a spousty pohledných dívek. Docela by mě zajímalo, jestli je poslední díl přímo z prostředí tvůrců a hlavně, jestli by nemohl přijít seriál Golden Girl, o kterém se v něm hovoří. Jen by pak hrozilo, že by můj obličej chytl červenou barvu natrvalo :-) ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Golden Boy, jestli si u tohoto nazvu vybavite krasna devadesata leta pak se dostavame do tech spravnych sfer a poloh :) Tato 6dilna serie se totiz venuje filozofickym uvaham o smyslu zivota, vesmiru a lidske duse. Ne ne, filosofove zde bohuzel ostrouhaji mrkvicku, mozek je v tomto serialu vytlacen na ukor jineho dulezitejsiho organu :D GB je vynikajici guy-feel-good komedie a jeji hl.predstavitel -Kintaro- je manik, ktery naprosto dokonale paroduje tradicni anime hrdiny a ktery v prubehu serialu prochazi podobne trapnymi momenty jako snad kazdy nevybity mladenec (boze delam si srandu i pervers pepin by si to musel s tou zachodovou misou promyslet:) Kazdopadne narozdil od tradicnich anime, tady se s hlavnim hrdinou urcite v par momentech ztotoznite(muzi), co se tyce zen to nevim, ale mam o tom jiste pochyby. Humor a trapasy, to je proste koreni kterym vas golden boy posadi na zadek :) ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totální bomba, sice jen šest dílů, ale co tam Kintaro předvádí, to je vrchol žánru. Zvlášt 5. díl s Kintarem na kole a závod s motorkou, což byla smrtící scéna, neboť jsem myslel, že umřu smíchy. Ale i Temptation of the Maiden a provokace Kintara mladou dívkou, nářez. Bomba díl je i Swimming in the Sea of Love, kdy Kintaro jako těžký borec skočí do bazénu a začne předvádět, jak umí plavat či plavba za koučkou plavání, která byla olympioničkou, a jeho "nebezpečný kontakt ze zadu" a následné polknutí:D:D:D Prostě nářez ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama