Reklama

Reklama

Down to Hell

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Skupinka mladých lidí dostane chuť zažít něco výjimečného. Ve městě si tedy najdou a unesou muže, kterého odvezou do lesa. Zde na něho uspořádají krvavý hon, při kterém brzy umírá. Lov skončil, ale nyní začíná pomsta - lovci budou loveni! Nikdo z nich by ani v nejmenším netušil, že uštvaný a mrtvý muž opět obživne. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Marius 

všechny recenze uživatele

Na amatérsky film naozaj výborné, na seriózny film slabé. Každopádne je to taká generálka na neskorší za-pár-šupov trhák Versus. Hudba ako tradične u Kitamuru výborná, sem tam sa blysne i nejaký ten vizuálny nápad. 6/10 ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem krutá zombie-jízda...film má sice pár nelogických a zbytečně natahaných míst, ale rozhodně si na nic nehraje, jako většina dnešních nezávislých, amatérských, amerických horrorů. Prostě jen pár brutalitek a nasranej zombík...co víc byste do 46 minut chtěli narvat? :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem velice zvědavý na Kitamurovy začátky a tak jsem si samozřejmě nenechal jeho hororovou prvotinu utéct. Tento režisér mě dokázal zaujmout svými filmy jako Půlnoční vlak, Nikdo nepřežije nebo Downrange (ale to je jeho novější tvorba a já se tedy nyní zaměřil na tu starší). A byl jsem opět velice mile překvapený. Na to, že si musel vystačit s necelými cca 3 000 dolarů (JPY 300,000), se mu podařilo natočit docela působivou podívanou, za kterou se určitě nemusel stydět. I s minimálním rozpočtem a vybavením se mu dokonale podařilo nastartovat svou solidní kariéru. Mix černobílého a barevného filmu okořeněného o akční kameru, jen s pěticí herců a sebou samým v jedné z rolí lovce, dokázal divákovi nabídnout slušnou porci atmosféry, působivé leč lehce úsměvné bojové choreografie, ale zas na druhou stranu i zajímavé gore a dostatek krve. Někoho sice může lehce odradit neustálé pobíhání po lese, ale právě to dodalo tomuto kousku ono potřebné kouzlo (vžít se jak do role obětí, tak posléze i samotných lovců). No a vzhledem ke kratší délce snímku, jsem se ani nestačil nudit, což bylo jen a jen dobře. Down to Hell tak možná na většinu lidí bude působit moc lacině a nevábně, ale Kitamura v rámci svých tehdejších možností dokázal z minima vytěžit maximum. Tedy alespoň dle mého a mé sympatie si určitě získal. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

S vynikajúcim filmom Versus, ktorý tomuto snímku nasledoval, to má spoločné len to, že sa to odohráva v lese a sú tam zombieci (teda jeden). Najviac mi na to vadilo, že ten film nebol farebný, no ani čiernobiely. Proste bol niečo medzi tým a vôbec sa to k nemu nehodilo. A ešte k tomu hrozné herecké výkony, gore efekty tiež nič moc. Ale má to akúsi svojskú atmosféru a (našťastie) krátku stopáž. ()

Reklama

Reklama