Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Diskuze

LukyBoy69

LukyBoy69 (hodnocení, recenze)

Moja z najobľúbenejších romantických komédií,, ♥   , jeden z mála filmov pri ktorom  som mal slzy v očiach  a zároveň úsmev  ako   oslík zo shreka :)

Daccored

Daccored (hodnocení, recenze)

Prvni polovina fillmu uzasna. pak to dost upada. Kdo nevidel,musi videt..Kdyz uz nic,tak mroze,tucnaka a "poblitou osetrovatelku/osetrovalatele zvirat. :o)

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

no ano romanticka komedia ... vystizne a na zamyslenie 4*

foresth

foresth (hodnocení, recenze)

Jedna z mých nejoblíbenějších komedií. Jednoduchá, naivní, krásná.

bery237

bery237 (hodnocení, recenze)

Dvojka Barrymore a Sandler mi docela sedla :) Líbila se mi i příjemná letní atmosféra filmu... a konec mě docela dojal.
Nevím co víc dodat. Pět hvězdiček si sice ode mě neodnese, ale stejně to můžu doporučovat každému, kdo se mě na tento film zeptá. :)

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

videlsom to uz 50 krat ale vzdy je ako keby poprve.. mam slabost aj na tento filmy 90 %

maroo77

maroo77 (hodnocení, recenze)

Dobrá romantická komedie, která mě pobavila. Adam Sandler opět nezklamal.

Tomesh

Tomesh (hodnocení, recenze)

Přijde vám v této rádoby komedii normální vyblejt pointu filmu šestý smysl?

Susinnon

Susinnon (hodnocení, recenze)

moja najmilšia komédia...Drew je strašne zlatá, Adam je strašne zamilovaný :D v depresívnych chvíľach si ho pustím ... a mám ešte väčšiu depku, že takého muža, čo bude tak trpezlivo bojovať za lásku a so zlatými nervami každé ráno strpel vygulené oči prekvapenia svojej manželky, asi fakt nikdy nestretnem :D aspoň som po ňom pomenovala môjho kocúrika :D

Dzelgier

Dzelgier (hodnocení, recenze)

Adam Sandler se už ukázal v lepším světle, například byl jedinečný ve Volání o pomoc nebo v Kliku. Mě se spíš líbil výkon Drew Barrymore, opravdu mě bavila. Celý film postrádal logiku a racionální vnímání, ale i přes to 75% Nedoporučuju koukat se na tento film s přítelkyněmi, pokud si tedy nejsou vědomi, že toto se může opravdu stát pouze ve filmu:)

 (hodnocení, recenze)

50x a stále poprvé je jeden s nejlepších filmů co jsem viděla a taky jeden z nejzábavnějších:)

pavelplzen

pavelplzen (hodnocení, recenze)

Tenhle film je jedna z mála úžasných romantických komedií, která mě opravdu zaujala a dojala. Rozhodně stojí za shlédnutí.

ondrech

ondrech (hodnocení, recenze)

myslím, že by se z toho dal udělat mnohem kvalitnější film, kdyby to nebylo zaměřeno jako romantická komedie... ale opravdu se mi to líbilo, jeden z nejlepších filmů svého žánru.

MRmic

MRmic (hodnocení, recenze)

Pekná komedie-uplně něco jiného.Ostatní komedie jsou pořát stejný.

 (hodnocení, recenze)

Trochu moc ulítlý začátek, celkem vtipný a poutavý střed a hodně divný konec...

 (hodnocení, recenze)

Je to skvělá romantická komedie.moc jsem od toho nečekala,takže mě to velmi příjemně překvapilo.Pouze bych změnila konec.

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama