Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právě byla ukradena supertajná nukleární zbraň a francouzská tajná služba vyhlašuje nejvyšší možnou pohotovost. Je možné, že je mezi ní zrádce a že je ta krysa stále v domečku. V prvé řadě ale potřebují získat zpět raketu. Za tím účelem si najímají dva totální packaly - závisláky na počítačových hrách a ubohé atrapy Jamese Bonda - Willa a Bena. Než je vyšlou na tajnou misi, musí projít náročným výcvikem. Nikdo z nich netuší, že jsou jen návnady v promyšleném plánu, jak odvést pozornost od skutečných agentů vyslaných do akce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde, a to je navíc mnohem pravděpodobnější, že kluci prodělají než by něco získali. Naopak účastnice kalhotkové show si mě získaly do jedné. A okamžitě. Chtěl bych být štábní děvečkou pro všechno, stát u dívčí šatny, holkám rozdávat pečlivě složené kalhotky s třicetikorunovou poukázkou na následnou urologickou léčbu, a posléze jim pomáhat s náročným soukáním do těsných oblečků. Jinak se ale zříkám jakékoli sounáležitosti s tímto filmovým lejnem. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Komédia na štýl Agenti Dementi, ale v omnoho lepšej, výslednej kvalite. Navyše hlavný zloduch (Edouard Baer) pôsobil náramné charizmaticky. Opäť vám opakujem, že komédie treba pozerať v skupine aspoň dvoch ľudí a baviť sa budete desať násobne. Originálny námet? To nie. Smiali sme sa? Áno! Vyžaduje sa od tohto žánru snáď niečo viac? ()

Reklama

Horak 

všechny recenze uživatele

Francouzi toci spoustu filmu, protoze to stat podporuje, coz je super, pac pak muzou vzniknout i takovydle bijaky! Myslim, ze ohledne tohodle filmu tu panuje prilisna prisnost. Film je to sice trapny, trapny a hodne drahy, ale treba scena se zmlacenim servirky byla vtipna, to ze vsechno ostatni skripalo a nudilo, no komu se to nestane. Chtel bych vas vsechny chytraky videt, jak byste si poradili se samotnym Zlem! ()

Damiel odpad!

všechny recenze uživatele

Ačkoliv film má stopáž hodinu a půl, do smrtelné nudy upadnete asi po dvaceti minutách. Herci jsou křečovití, skutečných fórů, kterým se od srdce zasmějete, tady napočítáte na prstech jedné ruky (a ani jich tam nemusí být pět). Lidově řečeno, pořád je to „na jedno brdo“ a při sledování máte neustále pocit, že to všechno jste už někde viděli. Akorát v hodně lepším balení. ()

lobsang odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle nějak si představuji smrtící sérum pro filmového maniaka odsouzenehé k smrti. Každý kdo má alespoň trochu rád dobrý film, musí u této zhůvěřilosti minimálně třikrát padnout do mdlob. Marně se nechávám unášet představou, že se tohle nikdy nenatočilo a ten den, kdy jsem Agenty viděl, byla jedna velká a odporná halucinace. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama