Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muzikál zasazený do prostředí dělnické třídy v New Yorku. Nick Murder (James Gandolfini) se rozhoduje mezi dvěma ženami – jeho dlouho trpící manželkou Kitty (Susan Sarandon) a ohnivou rusovlasou milenkou Tulou (Kate Winslet), která ví jak ho uspokojit. Teprve tehdy když Kitty přijde na manželovu nevěru, Nick pochopí rozsah bolesti, kterou způsobil své rodině. Ve filmu uslyšíte písně Bruce Springsteena, Nicka Cavea a Jamese Browna. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších muzikálů co jsem kdy viděla :)) .. Perfektně zvolená hudba, vynikající taneční čísla. Herecké složení no prostě wow!! .. Susan Sarandon (už asi 30let vypadá pořád stejně, jak je to možné :D ?), Kate Winslet a M.L. Parker (41let? wtf?) v jednom filmu, co víc si přát. Občas pořádná ujetina, kostýmy šáhlé ale prostě co k tomu patří. Připomínalo mi to styl Cry baby. Zakončení smutné, dojemné ale perfektně provedené.Slabší 4* ale spokojenost. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Bez ohľadu na to, že hudobné filmy nijako extra "nemusím", v tomto prípade songy a ich zábavné fantázie v podaní skvelých hercov boli tým najlepším v celom filme. Je to ten zvyšok, čo ma stále privádza do rozpakov, i keď divné rodinky a malé príbehy z predmestí mám vo všeobecnosti rada. Tu mi však uletené dcéry Nicka Murdera ani jeho sexuálna životná dilema celkom nesadli. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jsem do kolonky nahoře psala název filmu, tak jsem omylem napsala Romance a zklamání a to je asi podstatou toho, co jsem skutečně cítila. Moc jsem se těšila, bezva herecké obsazení, bezva písničky, ale chyběl tomu nějaký opravdu chytlavý scénář, tenhle to dle mého potopil, takže ani herci neměli de facto co zahrát. Škoda promrhaného potenciálu. Ani můj oblíbený James a Susan to nezachránili. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

A já si naivně myslela, že cigarety tady budou něco pozitivního. Hodně zajímavý snímek, který ve mě zanechal opravdu zvláštní pocit. Ale co mě dostalo ze všeho nejvíc je herecké obsazení od Kate Winslet po Steva Buscemiho. Opravdu parádní, jen škoda, že děj už trochu pokulhává a někdy je těžké se v něm vyznat. Možná by to chtělo více akce či emocí a bylo by to určitě alespoň o stupeň lepší. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Dobře ujetý, dojímavý, laskavý a vtipný muzikál, postavený na směsce sentimentálních songů, kousavé poezii, prachsprostém slovníku a obratech, které stojí za to si zapamatovat. Tuhle tvář Ameriky, ve které dřímá italský temperament a ryzí člověčí duch, oproštěný od přetvářky a falše, já tuze ráda, k tomu příjemná náhrada sterilně reklamních typů živočišnou bandou z předměstských kutlochů, s bonusem krásné Kate i Susan a regulérním roztomilým bláznem, Christopherem Walkenem. Nevšední snímek, který měl kvalifikaci mě uspokojit :-) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Turturro temer oľutoval svoje rozhodnutie obsadiť Kate Winslet, keď jej prvý raz podával scenár, pretože bola príliš štíhla. Až po svojom druhom tehotenstve nabrala tie "správne krivky", ktoré boli pre postavu sexice potrebné. (matthew.17)
  • Ač vznik nezávislých filmů většinou nezabere filmařům příliš mnoho času, muzikál Romance a cigarety se natáčel dva roky. Důvod byl prostý. Hlavní hvězda snímku, James Gandolfini, tráví většinu času natáčením úspěšného seriálu Rodina Sopránů, a tak se mohly jeho scény natáčet jen ve volných chvilkách, kterých nebylo mnoho. (Rodriguez)
  • John Turturro sa rozhodol obsadiť Kate Winslet do postavy Tuly potom, čo videl jej snímok Ako dym (1999). (matthew.17)

Reklama

Reklama