Reklama

Reklama

Čtyřlístek

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, (1990–1991), 22 min (Minutáž: 7–8 min)

Epizody(3)

Recenze uživatele Olík k tomuto seriálu (3)

Signály z neznáma (1990) (E01) 

První a asi nejlepší z trojice VHSkových dobrodružství (dalšími jsou Myš, která prochází zdí a Pes na stopě) třeskoprské čtveřice. Je jenom dobře, že tvůrci v roce, kdy už měl Čtyřlístek nejlepší formu za sebou, sáhli k příběhům ze zlatých let, konkrétně do roku 1976. A ni to však nemění nic na faktu, že tyhle Signály z neznáma nemají tu auru Signálů z neznáma knihovnička Čtyřlístek, číslo 50…..doporučuji :D ps: nebyla by pecka, kdyby byla natočena všechna dobrodružství legendárního kvarteta, dnes už by jsme byli na pětistém díle. ()

Myš, která prochází zdí (1990) (E02) 

Tahle myš sice umí projít zdí, ale u mne neprošla. Čtyřlístek nepatří na televizní obrazovku, ale na stránky dětského časopisu - Pinďa nemluví hlasem Oldřicha Kaisera, ale pomocí bublinek s textem……….to kouzlo komiksového dobrodružství tam prostě není. ()

Pes na stopě (1991) (E03) 

Na Čtyřlístek nedám dopustit, sám stodevatenácté dobrodružství z roku 1984 v komiksové podobě doposavad vlastním a jako skalní fanoušek odkojený Fifinkou můžu zodpovědně říct „tohle není ono“. Čtveřice z Třeskoprsk zkrátka patří na stránky dětského časopisu jako žlutá mašle na Fifinčin účes. ()

Reklama

Reklama