Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzanne Kingstonová, je rozvedená, žije běžný život a stará se o své dvě děti, Kevina a Lindsey. Jakýkoliv její pokus o navázání nového vztahu překazí Kevin s Lindsey, a to takovým způsobem, že jde nápadníků téměř o život. Suzanne se moc líbí Nickovi, který má obchod se sběratelskými potřebami, naproti budově, kde Suzanne pracuje. Nick si právě pořídil nové, drahé auto a cestou domů uvidí stát na silnici porouchané auto, u něhož stojí Suzanne. Nick Suzzane sveze domů, nabídne jí i odvoz do práce a začnou se kamarádit. Když se Nick pokusí Suzanne políbit, tak se dozví, že Suzzane chce být jen kamarádka, protože za celou dobu, co se spřátelili, se Nick ani jednou nezeptal na její děti. Nickova chvíle přijde v momentě, kdy má Suzanne pracovně odletět do Vancouveru a její bývalý manžel, opět zklame, neboť se odmítne postarat o děti. Nick se nabídne, že děti vyzvedne a dopraví je do Vancouveru za Suzanne. Suzanne odletí a Nick má v úmyslu ukázat, jak je zodpovědný, ale jeho úmysl se neshoduje s úmyslem dětí. Kevin dá Nickovi do kapsy otvírák s nožem a při letištní kontrole se na Nicka vrhne ostraha. Letět nemůžou, a tak se Nick rozhodne pro cestu vlakem, ale ani to se nevydaří. Nick nemá na výběr a rozhodne se vzít děti k Suzanne svým novým autem. Cesta není pro Nicka vůbec příjemná, ale Kevin s Lindsey si cestu užívají. U motorestu, kde zastavili kvůli záchodu, se děti zamknou v autě a Lindsey se s autem i rozjede a narazí do reklamy. Lindsey napíše na papír pomoc, ukáže to řidiči kamionu a ten, ještě s dalším řidičem, vytlačí ze silnice. Z auta se už téměř stává vrak, ale Nick to nevzdává, ani když mu děti ujedou nákladním autem, protože chtějí ke svému otci... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Klasická americká blbost, držící se úpěnlivě rodinného schématu. Muž, který chce ženu svého srdce, ale mezi nimi stojí dva malé problémy. Několik vtípků a akcí alá Sám doma, usmíření se spratky, akční honička na závěr a nakonec získání ženy snů. Jen v tom tentokrát hrají černoši. Potěší cameo Nichelle Nichols alá Uhury ze ST :) Průměr ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hlídat takové dva parchanty, tak mě z toho asi taky pěkně jebne. Malým smradům bych ty chytré telefony ani nedával do ruky – ale zas na druhou stranu od nich máte alespoň na chvíli pokoj. Jenže to by nesměli být tihle dva, kteří vám udělají z tohoto dne doslova peklo. Jenže když i vy stojíte za „hovno“, můžou se zároveň stát vaší spásou…Nicméně bych si určitě nic nezačínal s ženskou, co má doma už dva haranty. Svoje totiž můžete alespoň sem tam výchovně proplesknout. Několik slibných momentů by se tu našlo, ale jinak je to slabší průměr… ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový snímek s herecky marným Ice Cubem v roli chlapíka, který se tak zamiloval, že je ochotný dělat doprovod dvěma dětem své milé při cestě za mamkou do Vancouveru. A že dětičky nebudou poslouchat a zažijí hodně dobrodružství, je snad jasné. O hodně lepší, vtipnější i zajímavější variace na Dieslova Ochránce, která nepostrádá akci, i když občas hraničí s trapností. Balanc je ovšem udržen a tak až na ten přesladký happyend je to film zábavný, i když samozřejmě naprosto nevěřitelný. Proč se ovšem někdy nebavit na účet někoho jiného? ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Rodinný film je žánr, který mi už dlouho tak nějak nesedí. Je to žánr, u kterého se děti baví a rodiče se můžou nudou zbláznit? Už jako malý jsem nebyl fanouškem těchto komedií pro celou rodinu, ale musím říct, že některé filmy režiséra Briana Levanta jsem měl fakt rád. "Beethoven", "Rolničky, kam se podíváš", "Ten kluk je postrach 2" - vzpomínky na dětství mě doprovází i při vyslovení těchto titulů, pod kterými je tento člověk podepsaný. No ani "Už jsme tam?" není určitě úplný brak. Z mého dnešního pohledu to je totální kravina, ale je fajn vědět, že se i v dnešní době ještě v USA točí rodinné filmy bez zbytečných nechutností a oplzlých keců. Je fajn, že ostřílený kanonýr "Levant" se stále věnuje svému řemeslu a i když "Ice Cube" je mnohem lepší za mikrofonem než před kamerou, neodpustím si tomuto snímku přidělit dvě hvězdy. 30% ()

jecmen2 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejen, že je to úplně nevtipná komedie, ale že ty děti zaslouží zabít už po 30ti vteřinách, navíc je to přeplácané, nelogické a hlavně trapné. Všechno, co se stane předpovíte se stoprocentní jistotou už na začátku tohoto skvělého díla. Věřím, že každý z vás by dokázal napsat lepší scénář a dokázal by to líp zahrát. FUJ. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Pre scénu, v ktorej Kevin Kingston zvracia, bola vytvorená animatronická podoba Philipa Daniela Boldena, aby sa dosiahol účinok falošného zvracania vystreleného z úst. Zvratky sa zmiešali so zeleninovou polievkou, mliekom a ovocnými slučkami. (WalterIK7)
  • Videohra, ktorú hrá Kevin Kingston (Philip Daniel Bolden) v aute, je "Eternal Darkness: Sanity's Requiem" z roku 2002. (WalterIK7)

Související novinky

Comeback pro Lucy?

Comeback pro Lucy?

30.03.2006

Už se zdálo, že stěžejní projekt Charlieho andílka Lucy Liu, jenž má navrátit půvabnou herečku zpět do záře reflektorů, definitivně lehne popelem a najednou se vše rozjelo. Postaral se o to tým… (více)

Reklama

Reklama