Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tenhle film moc nesplňuje to co se od hororů očekává a to je že se budete bát, je sice pravda že se tvůrci o něco takovýho jako je lekačky pokoušeli, ale na mě to nšjak neplatilo, ale aspoň jsem občas byl trochnu napnutej, i když to moc častej jev nebyl. A neni tam ani to, co jsem od filmu očekával a to nějaký pěkný vraždy a nechutný záběry, všechno to je takový klipovitý a neni pořádně nic vidět, až na konec na kterým se vyřádili a bylo to celkem brutální, jediný čim se moc nešetřilo je krev, tý jsou tam opavdu hektolitry a stříká a teče odevšad, ale to přece jenom nenahradí atmosféru a napětí, který tady moc nejsou ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Horor, ve kterém teče toliko krve, jako z nějakého jatečního masakru dobytka. První půlhodinka je vcelku zajímavá. Upoutá a dodá jistý pocit ztísněnosti a napětí. Fakt, že jo. Když se v šerifově revíru začne poflakovat mladík, jenž je celý od krve -- zaujmutí je nasnadě. Nemluvě o docela zdařilých efektech (jak jinak než s krví). Kdyby se film v této pasáži dobře podchytil a udál podobným směrem, mohlo se jednat o velice solidní záležitost. Takhlens, se ale "jelo" do klasického průměru, kdy se rozjel karneval typických kýčů, hororových banalit či nelogických reakcí. Divák, pokud není idiot, uhádne, o co vlastně jde. Kdo je za tím vším a jak asi dopadne. A to je docela škoda. Slušně našlápnutý snímek, který se nepochopitelně, režisérovi vyvlíkl z udice, a už ji nedokázal chytit. Nemluvě o beznadějném a ubohém konci, kdy se smrtelně zraněný šerif snaží zachránit kolegyni/policistku (najednou je úplně čilý a plný energie) z auta a poté křečovitě padá při honu na vraha. Vybalancování na nule. Plasticita vyprávění na bodu mrazu. Další příklad, jak se dá velice jednoduše zmrvit horor. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tohle je bezkonkurenčně jedna z nejnesmyslnějších věcí, jaké jsem kdy viděla. A přitom to ze začátku nevypadalo tak hrozně. Jakmile se objevil zakrvácený kluk, těšila jsem se na kvalitní hororovou zábavu, ale po prvních deseti minutách se to zvrhlo v takovou snůšku nesmyslů, že mě to stálo hodně přemáhání, abych se dostala až k titulkům. Kdybych měla popsat, co konkrétně se mi nelíbilo, byla bych tu nejspíš do večera, tak to shrnu jednoduše takto: divné dialogy, divné postavy, děj na hranici mezi blbostí a úplným chaosem a téměř žádná gradace, jen směs "děsivých" scén. A docela pěkné efekty s rozlévající se krví to nemají šanci zachránit. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavý príbeh a na ten neuveriteľne malý rozpočet výborné krvavé triky, ale... Už mi maximálne lezie na nervy, že takmer v každom druhom lacnejšom horore nechýbajú rozmazané a roztrasené zábery na stromy v duchu "bežím po lese s kamerou v ruke", doprevádzané šeptajúcimi hlasmi alebo zvukom tlkotu srdca. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

jedna je za scénu v dome a ,,hororovo" dobré spracované masky ale ináč to bola fakt bieda. Keď sa zamyslím boli vo filme pasáže vďaka ktorým by som nadhodil ešte jednu navrch ale bohužiaľ. Alebo dám. Dám tomu 2 hviezdy. Jedna stále ostáva za tu scénu v dome a druhá je za celkom slušnú atmosfému na to aká blbosť to bola. Fajn, končím a už na profil tohto filmu nikdy nepozriem lebo budem nútený znížiť. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama