Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krev obětí si neomylně najde svůj cíl. Tajemný mladík, jehož jediným oděvem je krev, se stává klíčem ne k jedné, ale celé řadě obětí psychopatického zabijáka. Ten si vraždění zatraceně užíval, a tak je zavěšoval na řetěz a zaživa páral. Jack se sice s dalšími členy malé policejní stanice právě chystá odjíždět natrvalo pryč, jenže je do případu zatažen, a tak mu nezbývá vytrvat a po maniakovi pátrat. Pěkné jsou hrátky s krví, solidní masky, pěkné gore zúčtování. Herci jsou průměrní, ale neklidná atmosféra tohohle podivného hororu vše vyvažuje. Poslední záběry pobavily. Nejvíce mi vadilo, že hudba řvala a postavy šeptaly. Ale byl jsem spokojenější než kdysi před lety. Mrtví si pro tebe jdou... ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V lesích kolem Vidlákova se ztrácejí lidi a tak má místní šerif a jeho parta pohůnků o zábavu postaráno. Zvláště poté, co k problémům s pohřešovanými přibude ještě jeden mladý exhibicionista s velmi vážnou poruchou srážlivosti krve. Celý film (tedy tu část, než jsem usnula) pobíhají strážci zákona jak bezhlavá kuřata, z hemofilika-nudisty prýští tělní tekutiny a odpudivé blikající vize, do toho se motá vrah a jeho oběti... a mě nezbývá, než tenhle nízkorozpočtový horůrek označit za režijně nezvládnutý maglajz s přizabitým potenciálem a místy humorným scénářem. Hvězdičku za vcelku atmosférické exteriéry a hvězdičku za snahu pro všechny, s výjimkou střihače a režiséra. 39% ()

Reklama

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Super. Chlapec zamatlanej od kečupu, co sám kečup vypuští snad ze všech možnejch otvorů svýho těle. K tomu jeho onen rádoby strašidelnej nepřítomnej pohled.Tohle má dnes strašit? Jestli tohle měla být pocta hororům, budiž. Ale jestli tohle měla bejt konkurence, v tom případě mě poserte. Asi jako když vezmete 30 hororů, z každýho vezmete scému a smícháte to a hle....Krvavé stopy jsou na světě. A nejvíc scéná, když zrovna policajtíčka napadne roztrhat fotky, a složit si z nich obličej toho roztomilýho klučíka. Sračka ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho se mi tenhle horůrek vyhýbal a byla to škoda, protože za tmy to mělo docela pěknou atmosféru. Má to zbytečně nízké hodnocení, chápu, že dnes už triky z roku 2004 nenadchnou všechny, ale vrah, který si věší své oběti v lese na hák a zaživa je páře, není úplně marný. Top byl ale zkrvavený mladík, z kterého všude tečou proudy krve, z uší, z očí, místy při pohledu na něho mně příjemně zamrazilo. Nic pro hematofobiky! Pro nás hororové fanoušky to za kouknutí určitě stojí a lepší než tuna jiných přehajpovaných hovadin. ()

Moogwi 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový horor, nicméně musím uznat, že při jeho sledování (v noci, tmavý pokoj, sluchátka) v klidu určitě nebudete, infarkt asi nedostanete ale tíživá atmosféra je tu už od začátku filmu, a lehko dýchat se vám určitě nebude. Spousta krve, tlející mrtvolky, odpornosti všeho druhu, to vše tu najdete. Lidi se slabčím žaludkem to asi nedokoukají, ten zbytek, jako jsem já:)) si to bude vychutnávat až do konce. Herecké výkony v podstatě žádné, příběh trapas, uplně jsem ho ani nepodchytil, ale o to v takových filmech ani nejde. A jinak musím pochválit super zvuk a efekty, které dělají atmosféru filmu pořádně hustou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)
  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama