Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krev obětí si neomylně najde svůj cíl. Tajemný mladík, jehož jediným oděvem je krev, se stává klíčem ne k jedné, ale celé řadě obětí psychopatického zabijáka. Ten si vraždění zatraceně užíval, a tak je zavěšoval na řetěz a zaživa páral. Jack se sice s dalšími členy malé policejní stanice právě chystá odjíždět natrvalo pryč, jenže je do případu zatažen, a tak mu nezbývá vytrvat a po maniakovi pátrat. Pěkné jsou hrátky s krví, solidní masky, pěkné gore zúčtování. Herci jsou průměrní, ale neklidná atmosféra tohohle podivného hororu vše vyvažuje. Poslední záběry pobavily. Nejvíce mi vadilo, že hudba řvala a postavy šeptaly. Ale byl jsem spokojenější než kdysi před lety. Mrtví si pro tebe jdou... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sheldon Wilson napsal a natočil snímek s myšlenkou představit originální, odlišný a skutečně strašidelný příběh. Onou hrůzou je nahý chlapec celý pokrytý krví, který se náhle objeví na policejní stanici někde v divočině a který přes podezření, že je sériový vrah, předčí očekávání. Ale ano, snímek v jistém smyslu skutečně originální je. Obzvláště co se týče inscenačního projevu, kterým se od toho, na co jsme byli doposavad zvyklý, přeci jen v lecčem liší. V jádru věci se jedná o zajímavou alternativu k tradičnímu slasheru. Z technického hlediska je na svůj rozpočet snímek povedený. Vliv na tom má i použití neznámých hereckých tváří, snad i s malými zkušenostmi, což se také podepsalo na jejich honorářích, ale svoji práci udělali zdatně. Samozřejmě to má celkově k dokonalosti daleko, o tom žádná, ale v kategorii nezávislých nízkorozpočtových snímků celý koncept dokazuje, že v jednoduchosti je skutečně síla. Tím je jasná narážka i na scénář, který po dějové stránce zase na události nijak bohatý není, ale v takovémto ražení zcela postačil. Je to malý film, ale žánrově dobrý film. Za 72.000 $. ()

Reklama

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Není to zase tak úplně marné, ale příliš to spoléhá na kouzlo atmosféry, kterou jinak výborně spoluvytváří povedený hudební doprovod. Kromě toho je to ale dost bída, a to především po obsahové stránce, kdy se tam v podstatě nic neděje, kromě nahánění jednoho kluka celého od krve. A jakmile se vyjasní, co je ten klučina vlastně zač, jde to celé do kytek, pač to je prostě děsný kýč. Nehledě na postavu hlavního „záporáka“, což je taky pěkný úlet. Dominantním efektem ve filmu použitým je roztékající se krev, což zpočátku možná pobaví, ke konci to už ale docela nudí. Celkově to za jedno pokoukání asi stojí, i když na zadek to nikoho rozhodně neposadí. ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouho se mi tenhle horůrek vyhýbal a byla to škoda, protože za tmy to mělo docela pěknou atmosféru. Má to zbytečně nízké hodnocení, chápu, že dnes už triky z roku 2004 nenadchnou všechny, ale vrah, který si věší své oběti v lese na hák a zaživa je páře, není úplně marný. Top byl ale zkrvavený mladík, z kterého všude tečou proudy krve, z uší, z očí, místy při pohledu na něho mně příjemně zamrazilo. Nic pro hematofobiky! Pro nás hororové fanoušky to za kouknutí určitě stojí a lepší než tuna jiných přehajpovaných hovadin. ()

svačinka odpad!

všechny recenze uživatele

Bože co jsem to vlastněc viděl? Naprostý scénaristický kolaps, chabé scény které snad i měly někoho vyděsit... nevím...akorát občas začal venku kokrhat kohout... škoda že nejsem nadržená 15tiletá dívčina, aspoň bod bych dal za příjemné chvíle strávené sledováním pohledného nahého zakrváceného chlapečka s nožem od Johna Ramba... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)
  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno