Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to již téměř rok, co byla v poklidném městečku Shallow Valley spáchána brutální vražda místní dívky, kterou se šerifu Jacku Sheppardovi nepodařilo objasnit. Právě se chystá z města navždy odjet, když se na schodech policejní stanice objeví mladík celý od krve. Jack musí svůj odjezd odložit. Brzy zjistí, že mezi mladíkem a loňskými strašlivými událostmi existují souvislosti... Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích? Někteří lidé by si přáli, aby tyto otázky nebyly nikdy zodpovězeny... (Magic Box)

(více)

Recenze (106)

anderson 

všechny recenze uživatele

UPOZORNENIE: Ľudia sledujúci hororové filmy iba sporadicky môžu tento komentár považovať za SPOILER !!! V akomsi lesnom parku stojí policajná stanica a jej "obyvatelia" sa chystajú na sťahovanie. Ich plány zhatí nahý zakrvavený mladík, čo sa z čista jasna vynorí z lesa a prikráča priamo do šerifovej kancelárie ... Na prvý pohľad sa tento kvázihoror javí ako invenčný nízkorozpočtový film. V skutočnosti ide o dementný "blábol" nezvládnutý tak po režijnej ako aj scenáristickej stránke, ktorý navyše postráda akýkoľvek hlbší zmysel či - prepytujem - pointu. Skrátka niekedy sa s obitusom nezhodneme. :-) No a aby som nezabudol: mladík je akousi "nemesis" zo záhrobia a má tuším pomstiť nejaké obete či čo ... :-) skrátka KRAVINA. (18.11.2005) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý kousek, který sice moc nevyděsí ovšem rozhodně zaujme svým netradičním a neokoukaným dějem. I když má děj docela velké výkyvy docela jsem se u toho bavil. Akorát ten konec byl jaksi ehm trapný. Už vidím toho skutečného vraha.... jak dokázal sejmout tolik lidí. Docela mě potěšila scénka s kladinou a tou lékařkou. Navíc jako plus beru, že si tu zahrály docela pěkné ženské. ()

Reklama

petero odpad!

všechny recenze uživatele

Krv v tomto filme tečie potokom skoro v každom zábere filmu, no žiadnych brutálnych scén som sa nedočkal. Proste tu tečie krv kade tade a ktovie prečo? Až v polovici filmu som sa dozvedel o čo tu ide, dovtedy ma napadli len dve veci: - to je riadna blbosť, a - mal by som to vypnúť. No aj po vysvetlení to aj tak nebolo o nič lepšie. Proste ako keby som sa pozeral na akvárium s rybkami, ktoré plávajú sem a tam a nevedel prečo. Také bolo aj chovanie postáv vo filme. Atmosféra: 0 bodov. Herci: to nie sú herci. Dialógy o ničom. Hororový odporcovia sa po zhliadnutí tohto filmu utvrdia, že horory sú fakt blbosť (aj keď by to určite v žiadnom prípade nedopozerali). Hororovým fanúšikom to tiež nemôžem odporučiť, lebo po jeho zhliadnutí som ďalší horor už nechcel vidieť. Fakt dobrý nápad bol len na úplnom konci. Keby sa o tom natočil film, to by bolo zaujímavé. Ale pre tých posledným 5 sek. sa neoplatí pozerať toto B-čko (zle natočené a napísané B-čko). Ale krv tu tečie. ()

korndaddy odpad!

všechny recenze uživatele

Super. Chlapec zamatlanej od kečupu, co sám kečup vypuští snad ze všech možnejch otvorů svýho těle. K tomu jeho onen rádoby strašidelnej nepřítomnej pohled.Tohle má dnes strašit? Jestli tohle měla být pocta hororům, budiž. Ale jestli tohle měla bejt konkurence, v tom případě mě poserte. Asi jako když vezmete 30 hororů, z každýho vezmete scému a smícháte to a hle....Krvavé stopy jsou na světě. A nejvíc scéná, když zrovna policajtíčka napadne roztrhat fotky, a složit si z nich obličej toho roztomilýho klučíka. Sračka ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krev obětí si neomylně najde svůj cíl. Tajemný mladík, jehož jediným oděvem je krev, se stává klíčem ne k jedné, ale celé řadě obětí psychopatického zabijáka. Ten si vraždění zatraceně užíval, a tak je zavěšoval na řetěz a zaživa páral. Jack se sice s dalšími členy malé policejní stanice právě chystá odjíždět natrvalo pryč, jenže je do případu zatažen, a tak mu nezbývá vytrvat a po maniakovi pátrat. Pěkné jsou hrátky s krví, solidní masky, pěkné gore zúčtování. Herci jsou průměrní, ale neklidná atmosféra tohohle podivného hororu vše vyvažuje. Poslední záběry pobavily. Nejvíce mi vadilo, že hudba řvala a postavy šeptaly. Ale byl jsem spokojenější než kdysi před lety. Mrtví si pro tebe jdou... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film bol natáčaný v okolí Los Angeles. Konkrétne na miestach Topanga Canyon, San Gabriel Damn a Sanna Ranch. Filmovanie trvalo 21 dní. (Jello Biafra)
  • Počas úvodných titulkov vidíme záber ženského tela, ktoré je pokryté drobnými muškami. Dotyčné telo v zábere patrí herečke Natalie Avital (Darby), ktorá mala počas natáčania celej scény na sebe okolo 5 000 ovocných mušiek. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama