Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Tuhle pohádkovou romantickou komedii činí snesitelnou především J.Stilesová v roli emancipované studentky Paige. Její mdlý partner (nechce se věřit, že by měl být tím playboyem, za jakého jej vydávají tvůrci) je natolik podobný J.Francovi, až se skoro vyplatí sázka, kdo držel scénář v ruce jako první. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická komedie o někom krásném urozeném, nebo bohatém, nebo slavném, kdo se vydává za obyčejného a zamiluje se do toho na první pohled nejobyčejnějšího z obyčejných (který se ale projevuje značnou dávkou vlatního rozumu), ale také krásného! Jsou šťastní a když vyjde najevo jeho pravá identita, rozejdou se aby se pak za potlesku stovek přihlížejících dali dohromady na nějaké veřejné akci! Stokrát viděno, vyvolává spíše trpký úsměv! Malé bezvýznamné plus tohoto filmu spočívá v poměrně uvěřitelných a nezidealizovaných královských povinnostech budoucího nástupce! ()

Reklama

jh666 

všechny recenze uživatele

Jasně film je to strašně klišoidní, ale na rozdíl od "pokračování" má první díl i něco do sebe. Největším plusem je jednoznačně Julia Stiles, ale ani Luke Mably není špatný. Navíc se povedlo pár vtipů (například Ben Miller u počítače) je perfektní. Bohužel je zde opravdu i dost chyb a druhá půlka trochu upadá, al pořád jsem s tímto dílem spokojený. 70 % ()

Mat21 

všechny recenze uživatele

Kterak se ambiciózní dívka z amerického venkova stane dánskou královnou, o tom vypráví romantický film Princ a já. ● Pravda, romantika určitě nepatří mezi filmy, které bych se zaujetím vyhledával a tomu by mělo odpovídat mé hodnocení. Na druhou stranu, měl-li bych vybírat hodnotné filmy pouze z téhle kategorie, která pro významnou část populace tvoří hlavní zdroj televizní zábavy, postavil bych film Princ a já na jeden z nejvyšších stupínků. Princ Edward je v první části filmu správně nad věcí a ze studií či odpovědnosti modré krve si těžkou hlavu nedělá. Ovšem Paige Morganová je jiná, s hlavou plnou ideálů a životních ambicí se zdá, že jediná pro ni přípustná chemie je schována v laboratorních zkumavkách. Můj výsledný dojem ze sledování filmu zhatilo počasí: 10 minut sledování filmu - 10 minut reklamní blok na Nově - 10 minut vypnutý proud a tak stále do kolečka. Naštěstí se jednalo o mé již druhé sledování filmu po několika letech a hluchá místa jsem si mohl snáze domyslet. ║17.10.2010║ ()

pan Spock 

všechny recenze uživatele

Na první pohled by možná leckoho svádělo hodit tenhle příběh na hromadu jemu podobných a komentář k němu obšlehnout z kterékoliv jiné romantiky ve stylu bohatý-krásná. Tady k tomu taky všechno navádí, protože příležitostí je tu stejně jako v jiných případech hodně. Jeden rozdíl jsem ale našel. Je jím bez debat Julia Stiles, která je neokoukaná, sympatická, má charizma a svým vzhledem nezapadá mezi klasické herecké typy tohohle žánru. Všechny ostatní zůčastněné strká s přehledem do kapsy a je jediným důvodem proč si na Prince a já ještě někdy vzpomenout. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Scénáristka K. Fugate Carolina získala první zkušenosti prací na seriálu Xena. (imro)
  • Na natáčení v knihovně měl štáb pouze 4 hodiny. (M.B)

Reklama

Reklama