Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

wosho 

všechny recenze uživatele

V mých očích je to o trošičku podařenější oproti jedničce. Scénář první díl kopíruje minimálně, přidaní "kriminální" zápletka děj oživila a umístnění děje do Evropy též pomohlo (hlavně díky vtípkům ve stylu Amík v Evropě jsem se mnohokrát zasmál). Škoda jen, že i zde se nacházelo pár zbytečných nechutností-žena co má místo nosu penis kdykoliv kýchne, lítá z ní semeno je fakt humus. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Něco tak nízkého a zároveň nechutného člověk opravdu nevidí každý den. Schneider pro mě bude vždy největší nula mezi zámořskými filmovými hvězdami. Jenže do této smetánky se dostal právě díky tomu, že umí bavit lidi. Čas od času má na nenáročnou zábavu chuť každý, a proto s hodnocením níž nepůjdu, i když koncentrace demence přesahuje únosnou mez. ()

Reklama

Tempest 

všechny recenze uživatele

Další z výborných komedií v hlavní roli s Robem Schneiderem. Jak je vidět dle hodnocení ostatních uživatelů, které osciluje od odpadu po *****, tak celé řadě lidí tento druh humoru nebo Rob Schneider vůbec nesedí a jiným zase maximálně. Já osobně patřím do té druhé skupiny, výborně jsem se bavil. Mě osobně připadá toto pokračování ještě lepší než první díl, evropské prostředí svědčí Deuce Bigalowovi ještě více než to domácí. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ano, je to naprostá stupidita, všechno je v tom ubohý a někdy to je pěkně nechutný, jenže co s tim, když sem se perfektně bavil. Někdy mi i ty nejblbější fórky připadaly naprosto dokonalý a jména jako Hainz Klátil si budu ještě dlouho pamatovat. Ale samozřejmě, že to neni jízda od začátku do konce, ale že by mi něco připdalo trapný, to si nepamamtuju. Možná jsem byl v tranzu z Deucových klientek nebo z toho když T.J. konzumoval hranolky, fakt nevim, ale opravdu jsem se vůbec nenudil a převážně jsem se u toho bavil. Rob Schneider Rulezzz, jako striptér Deuce Bigalow prostě nemá chybu ()

GreatestFan odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes si slně vyčítám, že jsem se vůbec dodíval do konce, což bylo utrpení, nezasmál jsem se snad ani jednou, pak tedy nechápu to rozporuplné hodnocení, protože by to mělo být spíš jasný odpad pro každého.//JEDEN Z NEJHORŠÍCH FILMŮ CO JSEM VIDĚL. Mimojiné abych citoval asi nejslavnějšího filmového kritika Rogera Eberta: ,,Agresivně špatný film, jako by se tvůrci snažili o utrpení publika.'' ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)

Reklama

Reklama