Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (242)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Úplně stejná kokotina jako první díl, ale člověk se u toho alespoň párkrát zasměje. Jednička byla snad o malý „fousek“ lepší, ale Rob Schneider to dokázal „rozjet“, nebo spíš roztančit i tentokrát. No a samozřejmě nesmí chybět ani jeho jeblé „klientky“. Fekální humor a vulgarita tu na nás opět stříká doslova ze všech stran, tak je potřeba udržet hlavu nad těma splaškama a alespoň trošku se pobavit. Máte-li rádi podobný styl humoru, jistě vás to nezklame. Nemáte-li, raději se na to ani nedívejte! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je o třídu lepší než první díl a můžu říct, že jedna z nejvtipnějších komedií, co jsem kdy viděl!!!!:D První díl byl více seriozní (jestli se to tak dá vůbec nazvat) a byla to čistě relativně inteligentní komedie (jestli se to tak dá vůbec nazvat😂), ale dvojka je absolutně odlehčená parodie, která se nebere vůbec seriózně a střílí jeden gag za druhým, tuny hlášek a situací, které by člověk snad ani nevymyslel, no pro někoho možná bohužel na úkor toho, že se příběh odsouvá na vedlejší kolej, a tudíž odpůrci stupidních parodií budou film po 5 minutách vypínat. Tohle se řadí nově mezi moji novou topku, kterou si budu pouštět ješte hodněkrát, neskutečný nářez, který je ke konci vygradovaný ad absurdum a válel jsem se smíchy snad celou závěrečnou půlhodinu. Takové věci se mají pouštět na Vánoce, na KVIFF a ve školách! ()

Reklama

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Humor D. Bigelow byl hodně jednoduchý už u jedničky. Pokud tady došlo ke změně, tak směrem k ještě o kousek stupidnějšímu humoru. Na druhé straně, soudný člověk nečeká, že tu najde humor jak u Woodyho Allena. Takže naonec z toho vylézá pitomoučký příběh, který pojí tu více, tu méně vtipné gagy. Rozhodně mi to přišlo zábavnější než poslední filmy L. Nielsena, A. Sandlera nebo naopak raná tvorba J. Carreyho. /// 2021 update. Já vím, že to je debilní. Ale já se smál... Strašně moc. Asi jak už se dneska točí jenom samý seriózní veci, tak mne žena s pérem místo nosu rozesmála až k pláči. ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct ale toto byla fakt hrozná komedie.To co bylo na prvním dílu vtipné tak tady bylo hodně trapné a vesměs hodně nechutné(asi nejhorší byl tanec s ženskou,která má místo nosu penis).Děj byl taky úplně o ničem a celé to bylo takové divné.Ale rozhodně to nebylo zábavné.Režie se navíc ujal někdo kdo má příjmení stejné jako hlavní hrdina a tak to asi mělo působit jako nějáké kouzlo nebo co,ale spíš byl právě pro své příjmení vytažen z davu,protože jsem o něm v životě neslyšel a toto byl jeho první film.No doufám,že se nerozhodne natočit třetí díl to už by snad byl úplný konec.2* za občasné pousmání ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Rob Schneider si při natáčení bojovné scény s meči nechtěně vymknul kotník, po ošetření ale scénu dotočil. (Stocki)

Reklama

Reklama