Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

tron 

všechny recenze uživatele

„Nie som žiadny posratý teploš. Len som sa mu pozeral do gatí, či ho má obrovského.“ Bavil som sa... a ani trocha sa za to nehanbím! No dobre, trocha. Nie som vysadený proti Robovi Schneiderovi. Nikdy som proti nemu nič nemal a pravdepodobne už ani mať nebudem. DEUCE BIGALOW: EURÓPSKY GIGOLO je, samozrejme, hovadina. Ale každému trocha skúsenejšiemu divákovi musí byť jasné, že niečo takéto musíte CHCIEŤ natočiť. To nie je fušerina. To je zámer. Tu musel režisér presne vedieť čo robí. Takže miera debility, sexizmu a spálených penisov je skutočne vysoká... a, nuž, ehm, riadne zábavná. Potešia delfíny, ´bábatko´, obed z WC, zlá cica, oslík a ohrýzanie bradaviek. Pričom na „vtipy na pokračovanie“ (napríklad kedy Eddieho Griffina najbližšie zasa niekto pristihne pri homosexuálnych prejavoch) som sa doslova tešil. Tieto vulgárne komédie sú niekedy vítaným oddychom. ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Reklama

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Nic mě nedokáže nasrat víc než to, když mi někdo začne likvidovat jednoho gigola po druhém. Díky tomu mi značně prořídly aktivity v diáři a já se teď budu muset věnovat bojfrendovi nebo věcem jako vaření a úklid. Svatá prostato! Věřím však, že můj starý známý Deuce vše vyřeší a já budu opět moct trávit volný čas mnohem produktivněji. Uff… ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

K zhlédnutí tohoto filmu jsem se vlastně dostal čirou náhodou VELMI silně posílen moravským vínem. Proč zde poprvé v mých hodnoceních zmiňuji alkohol? Nu, odpověď je více než prostá. Něco tak neladně nechutného bych asi za střízliva nebyl schopný pozřít. Sem tam se vyskytovaly vtipné pasáže, ba dokonce i vtipné hlášky, nicméně pachuť klasického béčko-filmu zde přeci jen převažovala. Co tam dělal Til Schweiger je mi jednou velkou záhadou. Přes všechny výtky ale film nehodnotím níže než dvěma hvězdičkami, jelikož jsem se smál, byť se slušnou dávkou etanolu v krvi. ()

himor 

všechny recenze uživatele

Áno áno, nieje to objektívne, ale ajtak musím dať 5, lebo je to Rob Schneider predsa!!! Kto nemusí tohoto herca, tak nech si to ani nepúšťa a ide si radšej von zabehať. Ale ostatní sa pobavíte celkom dostatočne. Ako aj jednotka, aj dvojka mala pramalý príbeh, ale to je fuk, lebo to zase zachraňuje trulo Robo. Otrasné ženské mi prišli kurevsky vtipné, dementný Eddie Griffin mal parádne reči. Ako bavil som sa super, škoda že nieje trojka...NATOČIŤ!!! A malé P.S.: jedno meno mi navždy zostane v pamäti: Kopulopulos - grécky džigolo. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Slovo “man-whore“ a jeho různé varianty "man-whoring" a "man-whores“ jsou během filmu odřeknuty celkem 47 x. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)
  • Když jde Deuce (Rob Schneider) na návštěvu k Mairlen a zavírá za sebou dveře, v jejich odrazu je vidět pohyb kamery a jeden člen štábu. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama