Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vskutku nevyužitý potenciál, pretože na začiatku sa to zdalo, že to bude nejaká uletená komédia, alebo to pôjde podľa očakávania do romantickej polohy. Lenže tu to skĺzlo do drámy s posolstvom, ktoré dáva zmysel, ale neočakávali ste takýto vývoj a koniec. V strede filmu takmer chýba zápletka, samá vata. Ale taka použitá z uší. ()

arie 

všechny recenze uživatele

No tak v podstate som od tejto snímky nič nečakal, ale dostal som celkom slušnú zábavu. Je to taká jednohubka na zlepšenie nálady, na ktorú po dlhšom čase bez problémov zabudnete. Najväčším pozitívom filmu je Jude Law, ktorý si prakticky ukradol celý film pre seba, ostatní herci, akokoľvek kvalitní (Susan Sarandon, Marisa Tomei, Omar Epps), sú len nahrávačmi, ktorý sa v príbehu objavia a opäť zmiznú. Samotný scenár im ani viac príležitostí nedáva. Je to práve štýl rozprávania a celková koncepcia scenára, čo robí z Alfieho len priemerný film. Keby sme sa mali pozerať na Alfieho ako na 90-minútový plnohodnotný zážitok, snímka určite neobstojí. Film vyvoláva dojem sitcomu, akoby to ani nebol celovečerný film, ale len séria viac či menej vydarených scénok pozliepaných na filmovú dĺžku. Tentokrát ale prevládajú vtipnešie momenty a preto sa filmu darí diváka pomerne slušne baviť. Je to hlavne zásluhou Lawa, pretože kebyže sa na jeho mieste ocitne o kúsok slabší herec, bol by Alfie takmer pohromou. Našťastie to tak nie je a diváka výsledok nesklame. ()

Reklama

=woody= 

všechny recenze uživatele

Ahoj všem. Já tenhle film zbožňuju! Stejně jako zbožňuju původní biják ze šedesátých let, a stejně jako baštím oba hlavní představitele! Jude je mi vzhledem k aktuálnosti trošičku sympatičtější, než Michael, předvádí zde svoji civilní polohu a je stejně neodolatelný, jako v Na dotek. Sekundují mu (oho, čeština dokáže být tak krásně skrytě výmluvná:D) krásné herečky, které sehrály přesně střižené role, to celé korunuje trojlístek Powell/Steward/Jagger podobně skotačivě, jako o osmatřicet let dříve Sonny Rollins. Achjo, musí být skvělé být na chvíli Alfiem.. ..a mít se filmově! ;-) Woo. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem plytkou komedii a čakalo mě velké překvapení. Po vlažném začátku, kde je vidět akorát proutník, jakých už byly ve filmu stovky, jsem předpokládala, že už se to nějak dobelhá ke konci, kdy se hrdina napraví, ožení a bude žít šťastně až navěky. Později ale přišel doslova dramatický twist, který mě film donutil přehodnotit. Strašně mě překvapilo, jaký výkon se dá z takové role vytřískat. A Lawovi za to smekám. Role takové Marisy Tomei byla už jen třešničkou na dortu. Plus krásně nešablonovitý konec a originální titulky pomohly dotvořit velmi pěkný film. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Novodobý Casanova který si nikdy nestele postel, má neochvějnou sebedůvěru, britský akcent a pokaždé na mysli tatínkovu radu "Kdykoli potkáš krásnou ženskou, pamatuj ,že vždycky existuje chlap, kterej jí chce opí..". Jakmile si člověk zvykne na styl vyprávění, začne mu trochu brnkat na nervy, že film postrádá hlavní kostru příběhu - něco, co nedovolí divákovi spustit oči z obrazovky. A taky je to tak trochu šaráda - zrovna tak jako zde Liverpool nebo Manchester dublují NY, celý ten film je v podstatě drama převlečené za komedii. Takové to lehké drama o někom, kdo vede špatný způsob života a má pokřivenou morálku, ale na konci vystřízliví a zjistí, že s čím kdo zachází, tím také schází. Je to škoda, začátek byl osvěžující a originální a románek se Siennou docela zajímavý. Jinak film absolutně neví čím být. Jestli romantikou, dramatem anebo komedií. Přitom to nebylo nijak vtipné, romantické ani dramatické. Pro příště bych prostě prosila budto New York anebo Liverpool, ne takovou podivnou směsici všeho. :) Ale jedno se Alfiemu nedá upřít - konečně jsem pochopila, co všichni mají na Lawovi. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • V scéne, keď je Afie (Jude Law) u lekára, si hodinky na jeho zápästí menia svoje miesto – raz sú na ľavej ruke, raz na pravej. (Arsenal83)
  • Alfieho Vespa (motorka) bola nastriekaná modrou a bielou, pretože to sú farby obľúbeného futbalového tímu Juda Lawa. Ide o anglický klub Tottenham Hotspur. (U_S_O)

Reklama

Reklama