Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

tereez 

všechny recenze uživatele

Haha, po dvou hodinách od zhlédnutí už si ani moc nevzpomínám, o čem to bylo. No, aspoň nebudu spoilerovat. Známých tváří je tam dost, za což je taky ta jedna hvězda, nicméně mám dost problém s tím vidět J. Bernáškovou jinak, než jako hloupou mrchu z Vyprávěj a týpka z Airbank vnímat jako herce, kterej jen nemele o financích a poplatcích, když má i ve filmu ten uklidňujícno-vysvětlující tón hlasu. No, není to nic, co byste nutně museli vidět, snad je literární předloha o poznání lepší. ()

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno. Mizerný herecký výkon herečky v hlavní roli předčí už jenom hloupost scénáře. Ten neobsahuje žádný konflikt, děj, ani zápletku. Celý film je jenom série nepovedených scének, které se snaží být humorné, přičemž jsou jenom trapné. Fascinující jsou scény, momenty, ale i postavy, které nijak neposouvají děj, neprochází žádným vývojem a smysl jejich existence je mi záhadou. Pokud ten film vidět nemusíte, tak se mu vyhněte. Tohle je čisté zlo. ()

Reklama

Vajonek 

všechny recenze uživatele

OK, film obsahuje spoustu křečovitých dialogů, Jana Bernášková i někteří její kolegové nepředvádí zrovna výkon na nějakou hereckou cenu, nebudete se u toho asi řachat smíchy, jak byste možná u komedie očekávali, ani vám to zřejmě nepřinese něco extra nového, objeveného, pokud jde o romantické zápletky, zvraty, vyústění. Ale že by tenhle snímek byl zas až tak špatný, aby tu měl tak výrazně horší hodnocení než třeba Bábovky nebo Kurz manželské touhy? Za mě jde na poměry českých romantických komedií z poslední doby o takový průměrný snímek, který příliš nevybočuje z řady, ničím dvakrát nenadchne, ale ani podle mě vyloženě neurazí a já mu tak dávám (i kvůli tomu, abych trochu naředila to podle mě až příliš kruté hodnocení) tři slabší hvězdy a 50 %. ()

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem na filmy jako tento opus asi až příliš cynický. Kdybych byl takový měkosrdcatý a rád se nechal dojímat a nesraly by mě trapné dialogy, voiceover mluvený postavami rovnou na kameru a hloupé vtipy, úchvatně dementní dějové posuny, hlavní hrdinka a melodie z hudební banky, tak by se mi tento film asi líbil. Jenže nelíbil a chtěl jsem z něj útect už v polovině, ale zbaběle to neudělal. Nejlepší na tom je, že se Jak přežit svého muže snaží tvářit jako svěží romantická komedie se spoustou neobvyklých prvků, kde se tzv. prcá a říkají sprostá slovíčka, dokonce jsou do toho vneseny i autobiografické motivy, což teda vyznívá minimálně úsměvně, jenže tím jen otvírá další zatím neprozkoumanou komnatu českého braku. 10% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Ty jo ta Praha je fakt krásné město. Na každý záběr ve dne i v noci radost pohledět. Na naši stověžatou metropoli můžeme my Češi opravdu být náležitě hrdi. On ten film není o Praze? Škoda. Totiž ty věci okolo působily jak z tuctové televizní inscenace komerční televize. Jinak není o čem psát. Prostě Praha je Praha. Na tu ať mě nikdo nesahá! “Jak přežít svého muže” se to jmenovalo? Spíš mělo být “Jak přežít tento film”. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama