Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa - Série 1 (2003) (série)


Velcí létající bastardi (S01E02)

(epizoda)
  • USA Big Flappy Bastards

VOD (1)

Obsahy(1)

Alan se snaží urovnat vše s Judith, a tak ačkoliv bydlí u Charlieho, jezdí stále k ní a pomáhá jí s domácími pracemi. Charlie se tak musí postarat o Jakea, což mu činí značné problémy. (TV Nova)

Zajímavosti (11)

  • Charlie (Charlie Sheen) si mne palec s ukazovákem a říká Jakeovi (Angus T. Jones): „Víš, co je tohle? Nejmenší housle na světě!“ Toto rčení se používá v reakci na lidi, o nichž se soudí, že přehánějí, aby získali sympatie posluchačů. Posluchač hraje na své "nejmenší housle na světě", aby sarkasticky reagoval. Obdobnou hlášku stejného významu použila také major Houlihanová (Loretta Swit) vůči majoru Winchesterovi (David Ogden Stiers) v seriálu M*A*S*H (od r. 1972) v epizodě Hitparáda (1978). (ČSFD)
  • Alan (Jon Cryer) povie, že počas strednej chodil s Maxine Chernikoff. To sa v neskorších epizódach vyvráti, pretože z dialógov vysvitne, že Maxine bola prvá liga a chodila s Charliem (Charlie Sheen). (Real Tom Hardy)
  • Vedľa klavíra je bezpečnostný kufrík. S dejom však akokoľvek nesúvisí. (Real Tom Hardy)
  • Charlieho (Charlie Sheen) hláška "I got a flock of seagulls on my deck! NO, I don't know whatever happened to them!" je odkazom na kapelu A Flock of Seagulls, ktorá po vydaní ich jediného hitu "(I Ran) So Far Away" prakticky prešla do zabudnutia. (Real Tom Hardy)
  • Keď Alan (Jon Cryer) vybehne z izby plnej čajok a nabúra do steny, je možné vidieť, ako sa otriasli steny celej kulisy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama