Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frankie se s dcerou Joanie nastěhuje k Charliemu a Alanovi. Vysvětlí jim, že jsou na útěku, protože po manželově smrti se tchán a tchýně snaží získat Joanie za každou cenu do své péče. Charlie by se jich obou nejraději zbavil, ale Alan trvá na tom, že jim musí pomoci. Charliemu jejich přítomnost není právě příjemná, protože poprvé v životě zažívá situaci, kdy dala žena přednost jeho bratrovi před ním. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Na okne vedľa vchodu do Charlieho (Charlie Sheen) domu sa pred pár epizódami objavila nálepka, ktorá tam v predošlých epizódach nebola. V tejto epizóde je konečne možné vidieť, čo je na nej napísané – "Protected by Brinks Home Security". Brinks skutočne existuje. Jedná sa o bezpečnostnú firmu z Texasu. (Real Tom Hardy)
  • Keď idú v úvode epizóde všetci k Charliemu (Charlie Sheen), v pozadí na plátne počas jazdy sa premieta rovnaká cesta, akou išli v predchádzajúcej epizóde od zubára. (Real Tom Hardy)
  • Alan (Charlie Sheen) hovorí, že chce ísť na piknik do Will Rogers State Historic Park. Tento skutočne existuje a od Malibu nie je ani moc vzdialený. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama