Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Ellush 

všechny recenze uživatele

Námět sliboval daleko lepší mystery zážitek, přičemž začátek potvrdil spíše slabší zpracování. Ovšem stále žila naděje na nějaký výraznější filmový kousek. Poměrně smutnou podívanou vzápětí vyvolal fakt, že místo vizuálně okouzlujících efektů a toho správného psycho efektu, omezil se Boogeyman na pouhou maličkou a nevýrazňoučkou "lekačku". - Baf, baf, baf! Zesílený zvuk. Úúúú! - I přes značně amatérský přístup tvůrců, pořád se mi dařilo jakž takž nasávat děj a udržet svou pozornost při sledování, ovšem co držel slibný začátek a snesitelný střed, zazdil stupidní konec. Suma sumárum: Nic moc, ale neusnula jsem. ()

Desperado 

všechny recenze uživatele

Pravdu povediac, ani neviem o čom to bolo. Nepozeralo sa na to zle ale v konečnom dôsledku sa jedná o jeden z najzbytočnejších filmov roku 2005. Scenár s takouto pointou je jednoducho výsmech čo i len pre diváka s priemernou inteligenciou a oni to ešte dajú do kín?! A pod krídlami samotného Raimiho?! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 4/10 Děj 0/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +mno podívejte se na hodnocení po levé straně -myslíte, že to stačí, nestačí, děj je největší kámen úrazu, dále chabé herecké výkony, dialogy/// Jak to jen říct a nikoho neurazit... Od filmu jsem moc neočekával, ale znáte to, když moc nečekáte, nakonec budete překvapeni. Ovšem tenhle film je výjímka. Herecké obsazení je na béčkový horor celkem v pohodě, ale k čemu to je když i moje babička by to zahrála lépe. Dá se vyzdvihnout kamera a nějaké ty efekty. A rovněž zdůrazním, že kdyby film byl po celou dobu takový, jako posledních 5 min, tak by to byl aspoň slušnej průměr. Ale takové chození od nikoho nikam, nevyužití myšlenky, nulový děj a téměř žádné dialogy... Jasně, mám rád horory, snesu hodně, ale řekne mi někdo co má být tohle za úlet? Příště až si zase budu chtít koupit nějakou VHSku, tak si to ještě rozmyslím./// Celkem 18%/// ()

dagyšpandr 

všechny recenze uživatele

Podle reakcí ostatních uživatelů jsem čekal pěknou blbost. Nakonec to tak hrozné nebylo. Začátek byl příjemně strašidelný a závěr mě potěšil zajímavou honičkou mezi šatníky. Prostřední část byla sice trošku nudná a plná klišé, ale nakonec dávám solidní 3* zejména díky výpravě a sympatickému obsazení. ()

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

We shall not all fall asleep but we will all be changed in an instant, in the blink of an eye. When my tongue rejoices, my body will rest in peace bcs you will not abadon me to the grave. For you, Lord, have delivered my soul to death (už se těším). My eyes from tears, my feet from stumbling. Thou knowest the secrets… Suffer us not in our last hour. Dust thou art and unto dust thou shalt return. To je Deschanelka? To je držka. Tory Mussett (další mrdavá Australanka). Film totální pýčovina s jednou povedenou scénou na začátku - přál jsem mu to, a pak s pár dobrými nápady (vana, vrána), který se nepodařilo naplno využít. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)

Reklama

Reklama