Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

iolaos 

všechny recenze uživatele

idiotské dialogy teenejdžerů bortí už i tak rozviklanou konstrukci příběhu, který chtě nechtě je okatou vykrádačkou mnoha snímků. To, co jsem si odnesl od trojky bugimana je především údiv nad digitálním ksychtem strašáka a v pozitivním slova smyslu nějaký ten krvavý efekt, proto hodnotím nízkou 3/10. Osobně se považuju za prudiče těchto teen-horrorů, ale komu dětinské tlachání nevadí a viděl například v Prom Nightu "to svoje", enjoy! ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Že já idiot ztrácím čas u takových kravin. Herci i komparz jsou zhruba na stejné úrovni tragické topornosti, pokud někdy odněkud nesměle vyleze kousíček nějaké atmosféry, spolehlivě ho udusí naprosto amatérský střih, světla, záběry, krev s konzistencí i barvou syntetické jahodové šťávy a HLAVNĚ komická "příšera", přičemž uvozovky jsou zde zcela na místě. Nechme stranou masku, která byla pravděpodobně spíchnuta z Halloweenské výprodeje, nechme stranou stupidní digitální efekty (nesmyslné střihy a zrychlení, SAW hadr) - hlavním poznávacím znamením bubáka budiž jeho hlas a vlastně všechny zvukové efekty ve filmu! Pokaždé, když zpod postele vyskakoval hadrový panák s jeho vždy stejným "ghhhrua!", já jsem z postele padal - smíchy. Mimoděk mi na mysli vytanul Scoobie Doo. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov na ktoré som proste nevydržal pozerať.Teda respektívne pozeral som ho ale polovicu času som bol na Fb.Boogymean vyzeral dobre a lakačky by sa ja celkovo dali robiť , bohužiaľ nič také nebolo.Teda pokusy áno ale to je všetko.Uprimne skoro som zaspal a ten scenár to bola proste hrôza.Doporučujem vyhnuť sa. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Není to tak dávno, co jsem si tu ztěžoval nad novým trendem sterilnosti hororů pro mládež. Tenhle by do téhle skupiny zapadl taky. Sice je trošku brutálnější, než WISHER, u kterého jsem si ztěžoval, ale to je tak asi všechno. Dvě docela zábavné a povedené zabití dobrý film neudělaj. Kromě nich všechno přesně zapadá do stokrát ohraného, ač kýčovitého, klišovitého mustru, podle nějž by dokázal horor natočit i můj ještě nenarozený syn. Banda studentů a studentek - rozumná, nedůvěřivá, nechutně hodný přítel, kalič, frajírek, studentská kolej, nedůvěra, prozření, nějaký ten masakr, vítězství. Kapitolou samou o sobě je samotný Boogeyman - ten se do filmu asi přistěhoval z Japonska, černé dlouhé vlasy, digitální vzhled, stejné pohyby, japonskej duch jak vyšitej. Pravda, měl dobrý hlas, ale to je všechno, jinak mě jeho objevení spíš štvalo. Pakliže jsem dal prvnímu Boogeymanovi 1*, zde musím přidat, protože jsem to narozdíl od něj dokoukal. Takže 1,5*. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Toto bol buď veľmi veľmi chabý film a v podstate už tretia variácia inšpirovaná takým menším hitom z roku 2002 - They, alebo to možno klasifikovať ako celkom zdarilú prezentáciu jedného nemenovaného vysokoškolského internátu, ale horor to určite nie je, bohužiaľ ani s privretím všetkých mojich aj priateľkiných očí... :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama