Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Dvojku jsem sice nevidel a na jednicku si uz ani nepamatuju, ale tento dil u me vyhral prostredim, kde se odehrava a hlavni hrdinka nebyla tak vygumovana, ze na konci se rozhodla spravne, jak zachranit celou kolej vysokoskolaku. Ale jinak to byla seda nuda, kde sem tam nekdo vybafnul ze skrine...tot vse, damy a panove. ()

Kolssteyn odpad!

všechny recenze uživatele

Špatní a nesympatičtí herci, ubohé triky, zářivě červená krev, primitivní horrorová koncepce jako příklad toho, jak se to nemá dělat. Erin Cahill by se se svými schopnostmi spíše uplatnila v natáčení porna. Režisér Gary jones dodnes nenatočil nic dobrého... A to jsem si původně myslel, že bych tři hvězdičky ustál i u horšího filmu. F***ck! ()

Reklama

Henk 

všechny recenze uživatele

Ke třetímu dílu série Boogeyman jsem přistupoval s velkou nedůvěrou a bohužel mé obavy se naplnily. Ačkoli úvodní scéna ve vaně a posléze v posteli má velký potenciál,nedokázali z něj tvůrci pro diváka vytěžit takřka vůbec nic. A tak je to prakticky celý film. Hvězdička za snahu a druhá za blondýnku na konci. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky dokonalý příklad špatného horroru. Příběh stojí za prd a jediným lehce originálním prvkem je v něm zdroj bubákovi moci (i když to už tu taky párkrát bylo). Herci jsou extrémně nezajímaví, možná až na těch pár bradavek a jejich umrtí jsou nudnější než papežova novoroční zdravice. Vrcholem je pak digitální bubák, jehož schopnost postrašit se absolutně blíží nule. Proč zrovna tohle má tři díly? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pevně věřím, že všem bubákům ve skříních už odzvonilo a tohle téma půjde někam do kytek. Po podprůměrné duchařině, průměrném slasheru a této parodii by se totiž příště klidně mohlo stát, že by se někdo rozhodl natočit nějaký prequel z divokého západu, nebo scifi ve vesmíru a to bych už asi nepřežil. Jak se říká do třetice všeho špatného to stačilo a nikdy více. Nicméně i přes všechny zápory tohohle veledíla to úplný odpad zase nebyl. Zasmát jsem se zasmál, úvodní scéna z vany se mi líbila a asi dvakrát jsem si tu všiml i náznaku slušné hororové atmosféry. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)

Reklama

Reklama