Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentka Sarah se stane svědkem vraždy své spolubydlící, po níž následují další děsivé události. Sarah se začne bát nadpřirozené bytosti, která podle ní za vším stojí. Své spolužáky však o existenci tajemného Boogeymana přesvědčuje marně... Za svou nedůvěru zaplatí mnozí cenu nejvyšší a jedině Sarah může rozpoutanou hrůzu zastavit! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Henk 

všechny recenze uživatele

Ke třetímu dílu série Boogeyman jsem přistupoval s velkou nedůvěrou a bohužel mé obavy se naplnily. Ačkoli úvodní scéna ve vaně a posléze v posteli má velký potenciál,nedokázali z něj tvůrci pro diváka vytěžit takřka vůbec nic. A tak je to prakticky celý film. Hvězdička za snahu a druhá za blondýnku na konci. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmov na ktoré som proste nevydržal pozerať.Teda respektívne pozeral som ho ale polovicu času som bol na Fb.Boogymean vyzeral dobre a lakačky by sa ja celkovo dali robiť , bohužiaľ nič také nebolo.Teda pokusy áno ale to je všetko.Uprimne skoro som zaspal a ten scenár to bola proste hrôza.Doporučujem vyhnuť sa. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Městské historky se liší podle země původu, ale vždy jde o nějaké tajuplno, zlo a záhadu. Historka o bubákovi ze skříně patří k nim. A byla už minimálně dvakrát zpracovaná. Přitom tento nový počin nepřidává nic nového, vlastně kopíruje jedničku, i když v ženském gardu. Bubák ze skříně tedy opět chodí po univerzitě nebo střední škole, či co to je, a zabíjí mladé lidi (kdovíproč zrovna jenom je). Jenže hrdince to zase nikdo nechce uvěřit, až je pozdě a nutné se bránit. Bubák vypadá jak zpěvák od Kissáků nebo bezdomovec od nás ze sídliště. Krutě zemře spousta mladých holek v kalhotkách, pyžámku nebo župánku, zatažena pod postel, do skříně, temných zákoutí výtahu. A protože se ždímat dá cokoliv, závěr nás nenechá na pochybách, že zlo vyhrálo i tentokrát. Disk načne protipirát, trailer, reklama, a jinak nic navíc na DVD nenajdete. ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Že já idiot ztrácím čas u takových kravin. Herci i komparz jsou zhruba na stejné úrovni tragické topornosti, pokud někdy odněkud nesměle vyleze kousíček nějaké atmosféry, spolehlivě ho udusí naprosto amatérský střih, světla, záběry, krev s konzistencí i barvou syntetické jahodové šťávy a HLAVNĚ komická "příšera", přičemž uvozovky jsou zde zcela na místě. Nechme stranou masku, která byla pravděpodobně spíchnuta z Halloweenské výprodeje, nechme stranou stupidní digitální efekty (nesmyslné střihy a zrychlení, SAW hadr) - hlavním poznávacím znamením bubáka budiž jeho hlas a vlastně všechny zvukové efekty ve filmu! Pokaždé, když zpod postele vyskakoval hadrový panák s jeho vždy stejným "ghhhrua!", já jsem z postele padal - smíchy. Mimoděk mi na mysli vytanul Scoobie Doo. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Prakticky dokonalý příklad špatného horroru. Příběh stojí za prd a jediným lehce originálním prvkem je v něm zdroj bubákovi moci (i když to už tu taky párkrát bylo). Herci jsou extrémně nezajímaví, možná až na těch pár bradavek a jejich umrtí jsou nudnější než papežova novoroční zdravice. Vrcholem je pak digitální bubák, jehož schopnost postrašit se absolutně blíží nule. Proč zrovna tohle má tři díly? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Terva)
  • V některých zemích byl film uveden pod názvem Boogeyman: The Return. (Terva)
  • Boogeymana si ve filmu zahráli hned dva herci, a to Nikolai Sotirov a Vladimir Yossifov (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno