Reklama

Reklama

Královští tučňáci se rodí s nadáním pro zpěv. Mumble je výjimka. Narodil se, aby tančil…vlastně stepoval. Takové tučňáka nehodné chování se stane důvodem pro jeho vyhnání ze země do velkého studeného světa. S pomocí podivínů Amigos a vševědoucího tvrďáka jménem Lovelace se Mumble vydává na dobrodružnou cestu za poznáním. Být upřímný sám k sobě je způsob, jak změnit svět. (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (429)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem jediný komu tenhle tučňák nepřišel tolik sympatický jako těm pánům akademikům a celé americké společnosti. Nevím to jsem takový rasista, že nedokážu pochopit, že nějaký tučňák se může narodit a být jiný než ostatní? Jsem tak kulturně nevzdělaný a zahleděn do společnosti, že cokoliv jiného nového neznámého mi přijde špatné? Ne tímto není, je to nudou, kterou právě tento tlapkající tlapka přináší. Nudu plnou sněhu, zpívajícího Hugh Jackamana a zase po dlouhé době několika živých herců v skoro jen animovaném filmu. Velké přestřelení akademie, které se nedá nevidět, protože potkat tučňák Porsche měl bych si co večer dát na chleba... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to takové pěkné, animace je tu skvělá, hudebně je to také výborné, byli vybrány skvělé hlasy, ale stejně se mi to úplně nedokázalo dostat pod kůži, i když na konci se o to snažilo skutečně hodně. Možná až moc velká snaha o to ukázat, jak je ta příroda krásná, mi vadilo. Stejně tak jsem těžko kousal ty skutečné herce ve filmu. ()

Reklama

depony 

všechny recenze uživatele

Happy Feet je pohádka, tudíž se na to nyní dívám jako na pohádku o tom, jak někdo, kdo je jiný než jeho okolí, musí bojovat nejen se sebou samým [poznat sám sebe a smířit se se sebou], ale i nepochopením a odmítáním jak od svých nejbližších [jeho otec], tak cizích. Má to příjemný, citlivý příběh, skvělé hvězdné hlasy v pozadí [a jak nemám rád Wooda, tak tady mi sedí], vynikající pěvecké show a moc hezká animace. Jako dítě bych byl nejspíš nadmíru spokojený. A navíc jsem se v Mumblesovi tak trochu našel ... :) takže proto ****!!! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně pěkná animace, roztomilí tučňáci, scéna v ZOO (kruté) a slušná hudba a na druhé straně chabý příběh, prapodivná ekologická pointa, trochu přetažená délka, slabý dabing a zbytečné polidšťování. Když vezmu v potaz klady i zápory, tak mi vyjde obyčejný průměr. Je to trochu škoda, protože tučňáky zbožňuju a myslím, že šlo vymyslet cokoliv jiného než toto. Mám z toho celkově hodně rozporuplné pocity. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $198,000,317Tržby Celosvetovo $384,335,608Tržby za predaj DVD v USA $206,787,445 //počet predaných kusov 13,212,010║ __Tak toto je u nás doma taká "rodinná rozprávka" , čo v jednom čase u nás denno-denne bežala v kuse asi pol roka a neomrzela nás. Animačne to je zvládnuté dokonalé, porovnateľne zo samotným Pixarom, príbeho to možno nie je až taká výhra ale slušný priemer dosahuje, k tomu poteší hudobná stránka a samotná muzikálnosť tohto projektu, až na tie fakt neznesiteľné škriekania tučniaka Mumbla "Happy Feeta" tie dosť rezonujú v ušiach. __/videl v kine 3x: 90%/ ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Snímek je věnován Steveovi Irwinovi, slavnému televiznímu průvodci světem divokých zvířat, který zemřel při potápění v září 2006. (imro)
  • Zpěvák Prince původně odmítl poskytnout pro film svoji píseň „Kiss“, ale když mu promítli první ukázky, změnil názor. Dokonce do snímku dopsal novou píseň, která zazní během závěrečných titulků. (imro)

Související novinky

41. MFF Ekofilm 3. - 5. 12. 2015

41. MFF Ekofilm 3. - 5. 12. 2015

12.11.2015

41. ročník Mezinárodního festivalu filmů o životním prostředí se poprvé koná v Brně a nabídne i novou ambiciózní dramaturgii. Kromě významných zahraničních a domácích hostů představí i velmi kvalitní… (více)

80. léta vracejí úder

80. léta vracejí úder

08.03.2009

Duchové našeho mládí a videokazet se simultánním překladem opět straší. George Miller nezapomněl na Šíleného Maxe, ačkoli v uplynulých letech se mu dařilo spíš na poli digitální animace – má na… (více)

Alenka v říši brutality

Alenka v říši brutality

24.02.2009

Zack Snyder nezahálí. Ještě ani neměli premiéru Strážci a on už v Sydney s týmem počítačových mágů stojících za Happy Feet pilně pracuje na animovaných Guardians of Ga´Hoole. A s delší dovolenou… (více)

Hugh Jackman nezpívá – houká

Hugh Jackman nezpívá – houká

04.01.2009

Hlavní hvězda (promiň, Nicole) aktuálního velkofilmu Austrálie zřejmě nemá chuť na další epickou romanci. Jméno Hugh Jackman totiž už nefiguruje v zamýšleném obsazení ambiciózního 3-D muzikálu… (více)

Reklama

Reklama