Reklama

Reklama

Arnold

(seriál)
  • USA Arnold
Trailer

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Slavný kulturista, úspěšný hollywoodský herec a taky vlivný politik. Osobní dokument o pestrém životě a kariéře uznávaného Arnolda Schwarzeneggera. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

borec999 

všechny recenze uživatele

Arnold je jeden z tých ľudí, ktorí sú definíciou amerického sna. V úplnom zapadákove kde vyrastal si v detstve predsavzal, že bude najúspešnejším kulturistom histórie, hereckou superstar a v dospelosti, že uspeje i v politike. A všetko toto dosiahol, pričom základom je samozrejme mindset (dokument pôsobí neskutočne motivačne) a roky tvrdej driny. Chválim, že tvorcovia si dali s dokumentom prácu: na dlhé hodiny si sadli s Arnoldom a podarilo sa im zohnať i kopec jeho priateľov, hereckých kolegov a ostatných dôležitých ľudí z jeho života. Samotný dokument však pre fanúšikov, ktorí čo to o Arnoldovi vedia, pôsobí skôr ako opakovanie už známeho. Takže áno fajn, ale veľa nového som sa nedozvedel a najmä vo filmovej epizóde tvorcovia iba veľmi povrchne kĺzali po povrchu. 75% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zhuštění životopisu Total Recall do tříhodinového seriálu. Pro Arnieho fanoušky příjemné pokoukání, kde je Arnold podán jako ten pravý a bezchybný Američan a kostlivci ve skříni se prakticky neřeší.  Trochu egoistické ale pro nekritické obdivovatele (kam patřím i já a díky Arnoldovi mám spoustu krásných vzpomínek na dětství) naprosto ideální. Pro odpůrce odpudivé až zdraví škodlivé. ()

Reklama

Warhorr 

všechny recenze uživatele

Po Pam Anderson si Netflix vzal do hledáčku slavného Arnolda a opět jsem spokojen. Nikdy jsem jeho životopis zvlášť nestudoval, jenom sledoval filmy a něco málo o kulturistice, takže jsem se dozvěděl velkou škálu nových věcí. Divák se dozví vše podstatné od jeho dětství až po současnost, krůček po krůčku od malého bytečku v Rakousku až po honosné sídlo. Jak to mohl naprosto obyčejný a neznámý rakouský chlapec dokázat ? Arnie Vám to vše poví v těchto skvělých tří hodinách. Líbí se mi, že nemá problém mluvit vůbec o ničem - striktní dětství a dospívání, steroidy, ''válka'' se Stallonem, rozvod a nemanželský syn. Po zhlédnutí jsem si uvědomil, že je to opravdu výjimečný člověk co se kariéry týče. Kdo dokázal být č.1 v nějakém sportu, následně pak hereckou akční hvězdou a nakonec věhlasným politikem ? Já o nikom takovém nevím. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[90%] ARNOLD, coby dokumentární třídílná, hodinová minisérie o známé herecké ikoně! První díl pojednává o Arnoldovi posilovací éře, kdy zahořela jeho vášeň ke kulturistice. Takže sledování, jak začínal s tímto odvážným životním obdobím bylo zajímavé. Druhý díl mapuje Schwarzeneggerovu hereckou kariéru, takže tu mámě opět mnoho zajímavých informací. Třetí epizoda je o Arnoldovi politické kariéře. No, jsem rád, že jsem tento třídílný dokument mohl vidět. I vzhledem k tomu, že jsem nedávno přečetl jeho životopisnou knížku Total Recall, tak je důvod k radosti, protože je to většinou odrecitované z té knihy. Víc k tomu nenapíši, já jsem spokojen! Zásadně nové informace jsem se nedozvěděl, ale i tak to byla pěkná podívaná, vidět mého velkého oblíbence Arnolda Schwarzeneggera! Super! ;) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Mám s tím stejný problém jako asi každý. Část o kulturistice je suverénně nejlíp natočená a nejlépe sestříhaná. Filmová část je s přehledem nejzajímavější, ovšem braná strašlivě v poklusu, a pasáž o politice je rozháraná a trochu utahaná. Lepší než podívat se na film, je přečíst si Arnieho paměti Total Recall. Tenhle dokument je jejich zhuštěnou verzí. Ne tak pohlcující, ne tak vyčerpávající a ne tak výmluvný. Ale hýbe se to a mluví to, což bude pro dost lidí plus. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, ve kterém Arnold Schwarzenegger jede v úvodu epizody, je Steyr-Puch Pinzgauer. Jedná se o rakouský vojenský terénní speciál vyráběný v letech 1971–2000. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno