Reklama

Reklama

Matka roku

  • Polsko Dzień Matki
Trailer

VOD (1)

Bývalá zvláštní agentka Nina opráší svoje vražedné schopnosti, aby osvobodila uneseného syna, kterého nikdy nepoznala. A nenechá si v tom nikým zabránit. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

drackula 

všechny recenze uživatele

Oceňujem, že sa to nebralo príšliš vážne. Najmä rôzne tragikomické postavičky poľského podsvetia dianie skvele odľahčovali. Akcia bola zaujímavá a hlavná hrdinka vcelku uveriteľná. Príbeh sa trochu drhol a záver nebol úplne strhujúci, ale ako pozerateľná jednohubka poľský Taken fungoval. 60% Netflix ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát lepšie ako Lopezkin počin, akcia krvavejšia, dlhšia a má dobré nápady i zabitia, síce je choreograficky horšia oproti Lopezkinmu filmu ale inak fajn. Zvrat poteší a aj vtipná vsuvka je plusom, navyše záporák ktorý bojuje za pomoci bateriek s taserom, to som ešte nevidel. Hold kebyže aj my dačo také natočíme, ale to môžem snívať. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Poliaci serviruju dalsiu drsnu zalezitost,v ktorej sa nesetri akciou,vtipom,nejakou tou brutalitou,musim pochvalit i kameru,hudbu,ale aj herecku Agnieszku Grochowsku,ktora si to podla mna uzivala,priznavam,ze podla nazvu filmu som necakal to,co som videl,prijemne prekvapenie,takze spokojnost nadovsetko,pomsta je sladka...:⁠-⁠) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak samozřejmě, to by nebyl vylízaný NETFLIX, abychom i v Polsku neměli smíšený “black & white” pár a solidně emancipovanou ženu. To ale nemění nic na faktu, že tato verze Johna Wicka mi přijde mnohem stravitelnější. Už hlavně kvůli choreografii bitek. Sice tam byly kopance (a nemyslím ty do koulí), ale bylo jich opravdu minimum. Mnohem víc jsem si užíval schopnost improvizace (scéna v kuchyni byla mazec - pánev, palička, vývrtka, mrkve, mouka… neuvěřitelné :)). Děj šel tak trochu mimo mě (kdo-co-proč nezájem) a ten bizár s plešounem… prostě solidní Polský úchyl. Prostě na první pohled je vidět co je původní a co bylo befelem (jinak prachy nebudou). ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PRO SVÉ DÍTĚ UDĚLÁM COKOLIV…“  Asi takhle – Poláci nejsou žádní asiati, kteří točej akčňárny plný ruční práce, jak na běžícím pásu. A výsledek tomu zákonitě odpovídá. Je tam snahy tři prdele, dokonce i chorea soubojů mají nápad, ale Agnieszka Grochowska není Uma Thurman a režisér Mateusz Rakowicz není… prostě to v sobě nemá! Navíc záchrana pětadvacetiletýho idiota občas přináší hloupý situace. Taková východoevropská akčňárna...  ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Agnieszka Grochowska začala kvůli roli chodit na hodiny kickboxu. 2.) Thx za titule „Zdenka Slezáková“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Obdobie natáčania trvalo od 6. mája do 1. júna 2022. (Arsenal83)

Reklama

Reklama