Reklama

Reklama

Dračí bouře

(TV film)
  • USA Dragon Storm (více)

Obsahy(1)

Král Fastrad je potrestán, když jeho Říši temnoty napadnou hvězdní draci. (Alespoň tak to vidí jeho poddaní. Draky podle nich poslal na Fastrada všemohoucí Velký Dragon, který se už nemohl dívat na plenění krajiny a týrání lidí). Fastrad však neváhá a požádá o pomoc panovníka seousední Říše slunce, krále Wednesburyho. Ten zformuje skupinu bojovníků. Silas, Remmegar, Ling, Nessa, Theldag a Medina tvoří tým vyvolených, kteří mají ochránit obyvatele před dalším útokem hvězdných draků... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

defagoo 

všechny recenze uživatele

Nářez! Větší kRáVoViNa se najde jen ztěží. Neotřelá podívaná se odehrává v chudém království, kterému panuje John "Gimli" Rhys-Davies - po Pánovi Prstenů se asi fantasy nemohl nabažit... V hlavní ženské roli bývalá Playboygirl Angel Boris, do ní zamilovaný "Lovec", který trochu připomíná Aragorna, číňan, kouzelník a další postavičky jsou členy skupiny, která musí zlikvidovat pět draků a zachránit krále od jiného krále. 2 hvězdičky dávám proto, že je to celý tak moc trapný až je to vlastně vtipný. Pokud jste viděly Robot Monster nebo Plan 9 from Outer Space, víte o čem mluvím... ()

Diamant odpad!

všechny recenze uživatele

Po formačnej (výchovnej) stránke je to slabý film, celý film však posúva do "odpadu" závažná chyba umeleckej stránky filmu, ktorou je nedostatok ľudí. Dej totiž stráca na presvedčivosti, napriek vydareným drakom, keď na hradoch a v jednotlivých kráľovstvách vidno len niekoľko ľudí. Napríklad bojovníkov, ktorí dobíjali hrad bolo len okolo 30, a to už bol rekord počtu ľudí na scéne... ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je pozoruhodný jeden detail. Všechny lidi, co ve filmu hoří (a že jich tam hoří hodně), zachvátí plameny vždycky jen na zádech. Nejspíš nezbyly peníze na lepší kaskadéry. Nezbyly ani na komparz, protože celé království se skládá ze čtyř strážných a šesti poddaných. Vlastně nezbyly ani na lokace, jelikož místo hradu použili zříceninu a jeskyně je z polystyrenu (pozor, s tím polystyrenem si nedělám srandu.......... dobře, možná jim trochu křivdím - byl to karton). ()

Matros 

všechny recenze uživatele

Hvězdička za Johna Rhyse-Daviese a za draky, kteří v porovnání s ostatním nebyly tak dementní. Navíc nejspíš ani nesehnali potřebný počet herců, tak narychlo oslovili na ulici pár flákačů a navlíkli je do těch pytlů od brambor, které měli představovat ,,středověké oblečení". O prostředí kde se ,,dračí jatka" odehrávala ani nemluvím.... Ježišmarjá a teď jsem si ještě vzpomněl na to úctyhodné dobytí hradu! Fantasy pro zasmání. Byl to záměr? Ne. Myslim, že to všichni brali úplně vážně... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nápad nebyl špatný, fantasy mám rád, ale je to všechno chudé, ubohé a nedotažené. Rozpočet musel být vážně chabý, že nezbylo ani na víc komparzistů, protože například Fastradova země je zřejmě nějaká zřícenina a veškeré podanné hraje asi 5 lidí na dvoře a pohled na údajně bohatou sousední říši je také dost chudý. O dracích raději nebudu mluvit. Ale největší zlo filmu je neuvěřitelná blond paruka hlavního hrdiny :D ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film vstoupil ve známost jako nejsledovanější snímek televize Sci Fi Channel, který byl od jejího vzniku vysílán. Premiéru sledovalo přes tři miliony diváků. (Terva)

Reklama

Reklama