Reklama

Reklama

Vlak hrůzy

(neoficiální název)
  • Kanada Terror Train (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

V prvním ročníku studia na koleji se Alana Maxwell (Jamie Lee Curtis) stala jednou z hlavních aktérek krutého kanadského žertíku, po kterém jejich spolužák Kenny skončil nadobro za vraty blázince. Po třech letech spolužáci oslavují ukončení studia maškarním bálem během jízdy v pronajatém vlaku. Očekávaná zábava se však nekoná. Mezi účastníky je nelítostný vrah používající převleky svých obětí, jejichž počet velmi rychle roste. Spolužáci se zoufale snaží odhalit jeho totožnost... (kosta73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Han22 

všechny recenze uživatele

Začátek je učebnicový příklad toho co mě většinou štve na slashrech (nových i starých) - dlouhý nudný rozjezd, pitomé postavy (tohle měli být budoucí doktoři?) a ještě k tomu vraždy mimo obraz. Naštěstí Spottiswoode není úplně špatný režisér, Jamie Lee Curtisová si svoje odehraje bez problémů, mladičký David Copperfield (jeho jediná role ve filmu) předvádí fantastické kouzla. A hlavně film na konci nabere konečně spád a posledních cca 15-20 minut je opravdu špičkových. Takže s přivřením očí ty tři hvězdičky dám. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Hra na vraha přenesená do vlaku, kde navíc probíhá maškarní bál, což mělo potenciál. Opět se někdo mstí za starou tragédii a Jamie Lee u toho nemůže chybět. Že ji to pořád bavilo, obzvlášť když kvalita je stejně nízká jako minule, zápletka neoriginální, postavy stereotypní a první půlka slabá na vraždy i atmosféru. Ty si scenárista a režisér schovali až do půlky druhé, aniž by nějakým mordem výrazněji zaujali. Za zmínku stojí snad jen vrahovo netradiční neustálé měnění převleků a vedlejší role mladičkého Davida Copperfielda. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Starý horor s mladou Jamie v ktorom behom študentskej žúrky vo vlaku začne zabíjať študentov vrah. Samozrejme, že to má nejakú súvislosť s drsným úvodným vtipom, takže aj to finálne odhalenie je bezzubé rovnako ako celý film. Má to strašne pomalé tempo, vrážd je málo a ničím nezaujmú. Finálne odkráglovanie zloducha je strašne trápne. Celý ten námet je strašne debilný asi ako nápad typu Hadi v lietadle. Z nejakého dôvodu tam behom tej žúrky naviac mladý Copperrfield neustále predvádza svoje kúzla. WTF? Jednu hviezdičku dávam za mladú Jamie. 2/10. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Docela dost průměrný slasher. Pomsta za nepovedený (a uznávám že taky dost nevkusný) žertík, Jamie Lee Curtis, vlak plný pařících teenagerů v maskách, machrující David Copperfield. Tempo docela ujde, ale časem to stejně ztratí dech. Taková jediná specialitka jest, že si vrah v průběhu filmu mění masky. Nemá smysl se víc rozepisovat, prostě všechno průměr... nenadchne, neurazí. (stopáž hodnocené verze: 01:32:54, screeny) ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Maškarní horor s netradičným prostředím s to ve vlaku se solidně obsahující atmosférou,proč ne? Ještě si připočteme ječící královnu Jamie,která si odkřičela svoji velkou roli v Haloweenu,tak i tady svým hlasivkám nedala pokoj stejně tak i mým uším,tak jsem raději snižoval zvuk. Samotná originalita filmu tkví,už v tom,že vrah mění masky a vy jsi tak myslíte,že je to váš kámoš,kterej vám v přístí vteřině zmasakrujue,no je sice pravda,že moc gore scén se nedokčáme,vlastně jen trochu krve s třihu jak to v takových filmech bývá. Buď dalšímu v masce dinosaura rozbije hlavu a zrcadlo,pak vrah je sám jdinosurus a tak holce dá na tělo useknutou ruku,jinýho podřízne. Film přesto nabízí nudnější scény a špatně natočené vraždy. Sečteno,hezký průměr. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (11)

  • Tvár, ktorá bola zastúpená na jednej z masiek patrí známemu hollywoodskemu komediálnemu hercovi Grouchovi Marxovi. Práve jeho obraz bol najdominantnejším prvkom na propagačných materiáloch k filmu. (beso74)
  • Natáčelo se skutečně ve vlaku. (Chatterer)

Reklama

Reklama