Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

petero 

všechny recenze uživatele

Je mi šumafuk, že Scott Adkins tu nerozkopáva hlavy a skôr mi bolo sympatické, že sa snaží vybehnúť zo škatuľky, no vybral si na to veľmi zlí film. Už úvodná scéna, kde žena o dušu beží cez metro, vybehne na eskalátor a ostane tam stáť ako prikovaná, namiesto toho aby bežala ďalej, dá jasne najavo, že toto nebude z tých chytrejších filmov. To čo nastalo potom to totálne zaklincovalo. Ale nič to. V ďalších priebehu som na to zabudol, ale asi v dvadsiatej minúte keď nastala prvá akčná scéna, som mal chuť v momente ten film vypnúť, pretože to čo začal predvádzať kameraman sa len tak nevidí. Triasol a krútil kamerou ako o život tým najnemožnejším spôsobom a to mu bohužiaľ ostalo až do konca. Hviezdička za rozmačknutie hlavy výhybkou a viac ani ň. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Stag Night chutná jako stokrát převařená voda. Hnusně. Film bez jedinýho nápadu, překvapení, nebo alespoň vtipnýho pomrknutí na diváka, když už takhle učebnicově opisuje od moderního slasheru. A jak známo, ten je docela zabitý. Jedna scénáristická blbost střídá druhou, hrdinům je nemožný fandit, a těžko lze pochopit i přebytečnou účast vycházející mlátičky Scotta Adkinse. A z hluboké letargie nevytrhne ani ta pěkně rozmáčknutá hlava. Zmínit si tak zaslouží snad jenom ti dredatí bezdomovci, co svojí vizáží připomenou Roba Zombieho, ti vypadali opravdu kulturně. ()

Reklama

intro 

všechny recenze uživatele

Čekal sem nějakou blbost, ale nakonec musím říct, že se mi Stag Night celkem líbil. Prostředí metra je vynikající a dává filmu tu správnou atmosféru. Jediný problém sem trošku viděl v hercích. Ti dobří (oběti) vypadaj jak z nějakého teen. seriálku. No jo , ale to je problém snad všech amerických filmů, takže na to si musím asi zvyknout. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

"Kazdy rok se v New Yorku eviduje asi 10 000 ztracenych lidi,dospeli lide nejsou nikdy hledani" No,pokud se tam ztraci vzdy takova parta blbu,tak to nejspis ani nebude skoda!V temnych zakoutich metra zije skupinka neandrtalskych hipiku,uprostred chovne stanic bojovych psu.Jelikoz metro moc potravou pro psy neoplyva,jsou nuceni zdejsi chovatele krmit sve milacky masem,prave onech ztracencu.Nebylo by to az tak zle,nebyt spatnych hercu,debilnich dialogu a nejhorsiho zla moderniho horroru -zase ta dementni trhava kamera!!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jak vidno, hororové tvůrce už značně obehrané prostředí metra stále láká. Režisér Peter A. Dowling si sepsal vlastní scénář a známé herce, jako je Kip Pardue, Breckin Meyer nebo Vinessa Shaw, poslal do podzemky svést nerovný boj s tlupou primitivních lidí obývajících newyorskou podzemku. Ti sice na svůj zevnějšek moc nedbají a ani si s nimi moc nepokecáte, zato se však umí perfektně ohánět mačetou a občas jejich práci za ně dodělají psi. Sice jsem se nenudil a po 20 minutách (mimochodem - ty spolu s úvodní scénou s prchající dívkou po jezdících schodech spíše odradí než navnadí) film nabral solidní tempo, které však bylo největším pozitivem. Herci byli mdlí a zajímavější záporáky si pro samou tmu nešlo pořádně prohlédnout. Provedení vražd bylo slabší, většinou byl vidět jen proud krve z oběti v barvě rajčatové omáčky nebo evidentně umělá odseknutá hlava. Rovněž nebylo jasné, za jakým účelem pořádají hon na zbloudilé občany a jak to, že jejich existence v podzemce zůstala tak dlouho utajena veřejnosti, nebo jak je možné, že naši lovení hrdinové tak dlouho nebyli schopni najít východ. Těch nezodpovězených otázek je na jeden film poměrně hodně. Dialogů bylo naštěstí poskrovnu a nápad s primitivní sebrankou, jejíž původ zůstal utajen, se dal využít i lépe, ale přesto nuda nehrozí. A proto se dá film zařadit k tomu lepšímu, co bylo v rámci hororového žánru z prostředí podzemní dráhy natočeno. 60% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama