Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (537)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Velmi brutální guláš z prostředí Newyorského metra, kde Vinnie Jones dělá z lidí psí žrádlo. Děj je krásně temný a plný kontrastu ocel-krev, což se mi velice líbilo. Nebýt těch přehnaně digitálních efektů (což ale nemění nic na faktu, že vraždy jsou opravdu prvotřídní) a místy trochu skřípající logiky, dal bych klidně pět hvězd. Ale i tak je to hodně dobrý krvák s dobrými herci a zajímavým koncem. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. V dnešne dobe, keď sa z ameriky na nás vaľia záplavy otrepanych remakov plných vreštiacich teenagerov prosobí na mňa The Midnight Meat Train ako malý zázrak. Kombinácia chytľaveho, gradujúceho príbehu, mrazivej atmosféry a skutočne nechutných mordov som si v takejto podobe neužil už ani nepämatám. Kitamura nielenže dodal filmu skvelý vizuál, ale vobec ako režisér zvládol všetky aspekty na jednotku. Zo scénáru vytrieskal nemožné a aj herecky slabšieho hlavného hrdinu dokázal ukočírovať tak, že nielenže neurazí, ale jeho postupný úpadok a prerod je jeden z najzaujímavejších prvkov filmu. Predlohu som nečítal, no žánrovo bezchybne vystavaný príbeh a poctivý horor je z toho cítiť na sto honov. O dve triedy lepší film ako väčšina súčasných amerických hororov. (8.5/10) ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sice je to hloupě jednoduchý film s prapodivným koncem, ovšem městský feeling a brutální mordy tento kousek pozvedávají minimálně na průměrnou úroveň. Kitamura by s kamerou mohl vyučovat, jelikož z jeho hrátek by se zamotala hlava i Michaelu Bayovi. Pro příznivce hororu, hektolitrů krve a "off the record" děje je to naprostá povinnost. Pro zbytek populace čistokrevná "WTF" záležitost, kterou někdo odhodí do kouta, jiný slupne jako malinu. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jáchachamuhehe takhle jsem se už dlouho nepobavil. Vinnie Jones tam celej film chodí s megakillerskou držkou a porcuje lidi v metru. Klidně tam třeba celej den sedí s kamennym ksichtem na lavičce :D Bacha spoilery teď budou. Na konci se zjistí, že dělá pro jakýhosi démonickýho strojvůdce co těma lidma krmí ghůly, nebo co to bylo. No píčovina na kvadrát, ale bavil jsem se parádně. Vinnie Jones je skvělej, ta postava má šanci zkultovnět, a celý je to hrozně béčkově roztomilý. Má to taky dobrou hudbu a sympatickou ženskou herečku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,On věděl, že to přijde. Že ho nahradíš. Je to privilegium. Závidím Ti. Teď služ. Stejně jako my. Bez otázek“..... Fotograf fotí, zabiják nefotí. A když si zkříží cestu, mělo by to bejt zajímavý. Bohužel většinu času mi uniká smysl tohoto filmu. A vidět jej jen kvůli ránám palicí do hlavy, při kterých vyletěj oči z důlků, či že 2mi ranami hlavu sundal, mi připadá stejně podivný jako chování lidí zde. Nemám nic proti obsahu, je tu všechno: sadistický zabiják, krev, tajemno, přítelkyně, která to má ráda, nebezpečné noční město. Tohle prostě za normálních okolností musí bavit! Vlak není špatnej, jen strojvůdce je nějakej divnej! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se podívat na jatka. 2.) Zjistím, proč je lepší nejezdit posledním metrem. 3.) Zajímá mě, kde najít námět na perfektní fotografie. 4.) Jsem začínající fotograf a pokročilý sadista. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Pokud je všem zasvěceným vytrhnut jazyk, neměl by Mahogany (Vinnie Jones) v závěru pronést větu. (ČSFD)
  • Původně měl režírovat Patrick Tatapoulos. (M.B)
  • Mahogany (Vinnie Jones) takmer celý film mlčí, ozve sa až úplne na záver a aj to povie len tri slová. (beso74)

Reklama

Reklama