Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři muži a dvě striptérky se vracejí z mládenecké party v New Yorku a vstupují do stanice podzemní dráhy, která je již od sedmdesátých let uzavřená. V těchto uzavřených prostorách jsou svědky brutální vraždy dopravního policisty třemi neznámými útočníky a nyní jsou nuceni bojovat o své vlastní životy. Děj filmu se odehrává v reálném čase a čerpá z filmů Johna Carpentera a filmů jako je např. DELIVERANCE. (TomikZlesa)

(více)

Recenze (71)

helraiser 

všechny recenze uživatele

Lehce podprůměrnej až průměrnej slasher, který moc nepotěší, ale na druhou stranu ani moc nezklame. No prostě další vybíjená v řadě. Jo a mimochodem ti vraždící bezdomovci nebo co to bylo za pakáž byli dost ubohý, radši jednoho zabijáka, ale pořádnýho než bandu trapnejch a nezajimavejch troubů, což je bohužel tento příklad. Koukat se na to, ale dalo, ale žádnej hororovej orgazmus se pochopitelně nekonal. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Stag Night chutná jako stokrát převařená voda. Hnusně. Film bez jedinýho nápadu, překvapení, nebo alespoň vtipnýho pomrknutí na diváka, když už takhle učebnicově opisuje od moderního slasheru. A jak známo, ten je docela zabitý. Jedna scénáristická blbost střídá druhou, hrdinům je nemožný fandit, a těžko lze pochopit i přebytečnou účast vycházející mlátičky Scotta Adkinse. A z hluboké letargie nevytrhne ani ta pěkně rozmáčknutá hlava. Zmínit si tak zaslouží snad jenom ti dredatí bezdomovci, co svojí vizáží připomenou Roba Zombieho, ti vypadali opravdu kulturně. ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak z tohohle jakoby hororu mam akorát tak pocit,že bych nejradši ty dredaře pobíhající po metru a jen tak a zabíjející lidi okolo vzal nějakou palicí ,protože to se fakt nedalo.Musím se přiznat ,že jsem chtěl film vidět hlavně kvůli Scottu Adkinsonovi,který tu ale moc velkou roli nemá a tak jsem nečekal co mě čeká a musím říct,že pro mě to moc nebylo,ale pro fanoušky žánru jako jednohubka to bude asi tak akorát.Za mě celkově 40 % a dvě hvězdy. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Dredatí bezďáci nahánějí v podzemce partu blbů bez orientačního smyslu a schopnosti racionálního řešení situace. Přesně o tom tenhle film je a o moc víc k tomu není potřeba dodávat. Snad jen, že roztřesená kamera, která je zde v mnoha komentářích tak haněna, mi tolik ani nevadila vzhledem k tomu, že většinu stopáže jsem filmu ani nevěnovala pozornost (a to nejen proto, že mě zrovna bolelo břicho). Dobře, uznávám, že pár docela pěkných scén tam bylo, a prostředí metra je podle mě v rámci hororu jedno z těch zajímavějších, ale to je tak celé. Slabší dvě hvězdy a můžou být rádi... ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Další špatný vtip o podzemním kočkováním s bandou nasraných houmlesáků nebo co to bylo vlastně za prapodivnou pakáž, který nejenomže ničím nepřekvapí, ale spíše unudí k smrti. Jako celek špatně zrežírované, dějově nezáživné a akční scény rozklepané, nepřehledné, no prostě totálně zprasené. Podobných filmů na tohle téma je myslím relativně dost, takže radím zkusit něco jiného, než-li tuhle naivní pitominu. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama