Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náš známý hrdina Bastian tentokrát nebojuje s pohádkovými bytostmi,ale se skupinou mladých chuligánů na jeho nové škole. Ti si říkají "Syčáci" a zmocní se kouzelné knihy s pohádkovým Nekonečným příběhem. Když odhalí její moc, začnou zlomyslně vnášet zmatek do říše Fantazie i do našeho skutečného světa. V říši Fantazie řekne mladá císařovna Bastienovi, aby znovu získal knihu, protože jinak její země zanikne. Bastien se proto s pomocí zázračného Orinu vrací zpět domů. Nechtíc se ovšem spolu s ním dostane na svět několik obyvatel Fantazie, kteří zjištují, že svět lidí se ve značné míře liší od jejich země. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (268)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prakticky úplně to samé, jako kdyby se mi někdo vys*al do ksichtu. Tento film postrádá veškeré kouzlo předchozích dílů. Děj je strašný. A proboha, co ten kamenožrout, a všechny jiné modely tak známých vedlejších postav??? Toto nemá cenu. Vlastně ani nevím, za co dávám tu jednu hvězdičku. ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Ani dceru to nebavilo a to je v podstatě ještě dítě. Na koksu závislí producenti musely zalepit tunelování studiových peněz, tak natočily třetí díl nekonečné story která měla zkončit hned špatnou dvojkou. Když se po tomto debaklu začalo spekulovat nad restartem, přiznám se že se mi chtělo brečet. Jack Black byl už tehdy otravný a nepříjemný člověk bez hereckého talentu. ()

Reklama

CANNIBAL odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na super vlka Gmorka nebo sexy Xayide, hlavními padouchy zde budou náctiletý pankáči v čele s jedním špekosaurem. Pokud jde o hlavního hrdinu Atreye, tak ten se nejspíš ožral do němoty, že nedorazil ani na plac. Příběh je jak z nějakýho blbího německýho hororu. Úplně nejstupidnější je ale konec filmu, kde se Bux snaží trapně napodobit van Damma. To už mi začalo docházet, že režisér se scénáristou nejspíš ulítli na heráku. ()

Holly_Molly 

všechny recenze uživatele

Falco ještě děsivější, masky ještě hnusnější a příběh ještě retardovanější než kdy dřív...Ještě že tam je aspoň ten Jack Black a jeho "zlouni" (XDDDDD), protože větší parta drsňáků/troubů/tatarů se hledá jen stěží a to jsem si říkal, už když jsem to sledoval jako děcko...Ne sorry ale prostě.."ZLOUNI" (XDDDDD) ()

rsimonyi odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka je tragédie, hnus a filmový zločin. Nevadí mi ani tak slabý příběh, jako hrozní herci a hlavně příšerné výtvarné zpracování a tragická hudba. Všechno z původního Nekonečného příběhu ( Slonovinová věž, Orin, Kniha, Falko, Kamenožrout......), všechno je tu úplně jiné a příšerné. Prostě třetího dílu se zúčastnili absolutní packalové. A ten digitální začátek, no to je hnus. Fuj.... budu dělat, že jsem trojku nikdy neviděl a neexistuje. Třeba někdy natočí regulérní trojku s původním Kamenožroutem a Falkem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 9. srpna do 9. listopadu 1993 v Německu, Kanadě a v Jižní Dakotě (USA). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 27. října 1994 v Německu. (Varan)

Reklama

Reklama