Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý Bastian, jemuž po nehodě umírá matka, se jen těžko sžívá s otcem, který od rodiny před časem odešel. Jednoho dne však narazí na zvláštní obchůdek se starými knihami a ještě zvláštnějším knihovníkem, který mu daruje velmi podivnou knihu. Od této chvíle nejraději Bastian utíká před nevlídnou skutečností ke knize a ke snění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

13/13 Určitě nemám pocit, že by to byl nejhorší seriál všech seriálů, ale Endem inspirovaný kanadský projekt, který má své místo v televizi pro čerstvé teeny. Tales from the Neverending Story tu jsou pro diváky takových show jako Are you afraid of the Dark? nebo obecně pro čtenáře R. L. Stinea čili v momentě, kdy odrostete, jdete zase o dům dál a žádné drama se nekoná. Ostatní by mohli docenit, že děj slavného filmu tu zabírá jen prvních 6 dílů a další epizody jsou o to zajímavější. Hodně prostoru tu má čarodějnice z druhé poloviny knihy Xayide. A finále je pak logicky plné překvapení. ()

Yambo odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film byl tak blbej až místy bavil (při čtení :) Nejvíc pobavilo jak frajer z říše fantazie neumí jíst ve skutečném světě zmrzlinu ale vzápětí chytne skateboard a začne si to drandit jako největší borec. Zajímavé bylo i sledování "vyvoleného" bastiana, jehož postava neměla v podstatě žádný účel. Neudělal nic. Nic se kolem něho nedělo a kdyby tam nebyl, vlastně by se nic nestalo. - sleduju že to je asi seriál, potom jsem to asi neviděl celé, ale asi jen nějakou finálovou hodinu, nebo nějaký pseudosestřih do filmové podoby. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Podle komentářů to tu polovina hodnotitelů vůbec neviděla a hodnotí stejně jako nekoukatelný třetí díl. Já si pamatuji, že jsem to kdysi sledoval jako televizní novinku a moc mě to bavilo. Je samozřejmě na pováženou, že o skoro dvacet let starší předloha (film) má mnohem hezčí vizuál bez jakéhokoli CGI, ale mezi nejhorší seriály nemá co dělat. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Vysoce levná záležitost,která nemá s původním příběhem nic společného,jde především o seriál pro děti,takže na dramatické scény můžete zapomenout...ale cestování po říši fantazie mě docela bavilo a ta odlehčená atmosféra taky sem tam bodla,ono je občas taky dobře když furt neřvu jako u prvního dílu :-) ()

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Atrey, který se tváří, že tam hrát nechce, Dětská císařovna tvrdě frčící na perníku, Bastián dement, pitvořící se Xayde, Gmork jako tlustej trpaslík. scénář znásilňující knihu i filmy, který si půjčil pouze jména hrdinů, ale i míst a předmětů a náhodně je nasral do šesti hodin utrpení. Jo! Viděl jsem to celý, tak mám právo hodnotit. Konec dává napovědět, e se čekalo pokračování, ale právem bylo zatraceno. Tenhle příběh skončil! Game over a fuck you! ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama