Reklama

Reklama

Tarot

  • USA Tarot (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když skupina přátel neuváženě poruší nejzásadnější pravidlo tarotů, které vykladačům zapovídá použití balíčku jiného vykladače, přivolají na sebe nevědomky hněv nepředstavitelného zla, které bylo v prokletém balíčku karet uvězněno. Jeden po druhém jsou tak nuceni čelit svému osudu a stávají se nedobrovolnými účastníky smrtící hry ve snaze uniknout věštbě, kterou jim taroty předpověděly. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

panvasik 

všechny recenze uživatele

Když člověk nemá očekávání, tak se to nese líp. Já už se na horory v dnešní době většinou netěším, ale vždycky si na ně rád zajdu a doufám alespoň v průměr. Tarot je vesměs tuctový horor, který ničím nevybočuje. Parta mladých a nějaká kletba, tentokrát ozvláštněna kartami Tarot. Nevěřím na ty hlouposti se znamení a už vůbec nechápu, jak někdo může soudit člověka podle znamení. Vraždy až moc připomínají náhle události, jako v Nezvratném osudu. Jacob Batalon, ale stále baví a jde na něm vidět, že ho to samotné herectví baví a užívá si to, ale celkově, ten film fakt není jiný. Jumpscary, jsou předvídatelné a ničím překvapující a vždycky poserou atmosféru, která ta daná scéna měla 55% ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, hloupý, tuctový, blablabla... s podobnými - třebaže pravdivými - odsudky na mne nechoďte - když si chci v kině orazit a vypnout a manželka se chce škodolibě pobavit mou chronickou lekavostí, snímek podobný "Tarotu" je přímo ideální. Bubáci vypadají náramně, atmosféru to má více než slušnou, dívky jsou pohledné a vraždění docela zábavné, i nějaká ta krev se najde. A lekaček bylo pro mne tak akorát :-). ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

TaHnoj, teda Tarot! Sľubný začiatok, skvelý dizajn ústredných bubákov (no dohromady tak v piatich minútach filmu), ale s každou pribúdajúcou minútou to klesá do tak podpriemerných vôd, až som to v závere už ledva usledoval. Ten najtuctovejší hollywoodsky horor s dementným scenárom, kde sa nikto nesnažil, lebo veď teenegari by na ďalší PG-13 horor mohli do kina prísť aj tak. Takže to vo výsledku vyzerá tak, že kamoši začnú umierať, o desať minút si povedia, že za to môžu tarotové karty, lebo veď hej, to dáva hneď najväčší zmysel, vygooglia si, že čírou náhodou pár minút autom od nich býva babka, ktorej o polnoci zaklopú na dvere, tá im pri čaji vyrozpráva trápnu ducharskú story o tarotových kartách a poumierajú ďalej, až to celé nejako skončí. Ja som bol skutočne na začiatku aj pomerne zvedavý, ale na konci už nepomohlo ani odložiť mozog do vedľajšej izby, taká sa z toho stala tuposť. CELKOVO: 3/10 ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Priemerný mainstreamový kino horor. Jediný dôvod, prečo sa (možno) oplatí vidieť je príbeh obohatený o mytológiu tarotových kariet, ktorá je tu pekne vysvetlená a aj previazaná s ústrednými bubákmi. Inak je to neurážajúci štandard s pár ľakačkami, občas nejakou tou atmosférou a priemernými hercami. Nič extra, no v porovnaní s kino (ne)horormi ako Megan, Five Nights at Freddys či Imaginary je to omnoho hororovejšie a teda aj sympatickejšie dielo. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tarot je dalším rádoby hororovým kinohitem kterej může oslovit snad jen teenagery. Tohle bylo strašně zoufalý. Už ratingem PG 13 naznačuje, že milovníci strachu, krve a brutalit zde své choutky asi jen stěží ukojí. O nějaké hororové atmosféře či napětí se tady dá hovořit taky jen stěží. Nejpovedenější pasáží filmu je pak ta když bábrle vypravuje partičce legendu o tom kdy jak a proč vlastně tyhle prokletý tarotový karty vlastně vznikly. To bylo zajímavější jak celej zbytek filmu. Dokoukával jsem to s velkým sebezapřením. Hodně slabý 2hvězdy. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Scenár je založený na románe z roku 1992 "Horrorscope", ktorý napísal Nicholas Adams. "Horrorscope" bol aj pôvodný názov filmu, až neskôr v produkcii sa zmenil na Tarot. (Arsenal83)
  • Názov filmu sa objaví až v 17. minúte. (EvilMatus)
  • Balíček tarotových kariet použitý vo filme bol špeciálne vytvorený pre tento účel. (Arsenal83)

Reklama

Reklama