Reklama

Reklama

Stefanie

(seriál)
  • Německo Für alle Fälle Stefanie (více)
Německo, 1995, 304x45 min

Hrají:

Walfriede Schmitt, Kathrin Waligura, David Bunners, Claudia Schmutzler, Brigitte Mira, Klaus Gehrke, Lisa Kreuzer, Sandra Keller, René Hofschneider (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Pacienti často potřebují radu a povzbuzení a to velmi dobře ví i zdravotní sestra Stefanie. Ve své nadšené odhodlanosti pomoci každému, často překročí pravomoci a vzdoruje pevným podmínkám kliniky. (oficiální text distributora)

Recenze (209)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší „německá“ doktorka. Viděl jsem hodně dílů a docela mě i bavily, i když byly, dá se říci o ničem. Vždycky, hned na začátku každého dílu, někdo např. upadl ze žebříku, nebo utrpěl jiné zranění a skončil v nemocnici, kde pracovala Stefanie. Bavil jsem se skoro každý díl a proto dávám tři hvězdy. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

V případě nekonečného seriálu Stefanie budu bohužel souhlasit s valnou většinou. Je pravda, že němci na seriály rozhodně nemají čuch a v této oblasti zmrví co se dá. Pravdu říct nepamatuji si jediný čistě německý seriál, který bych sledoval nějak pravidelně. To opravdu špatné na Stefanii je to, že se snaží vyprávět příběh v průběhu celého seriálu a o jakýsi vývoj postav. Bohužel postavy jsou tak neuvěřitelně ploché, chovají se naprosto nelogicky a podle těch nejzaběhlejších televizních klišé, že jakékoli pokusy o vývoj mají úplně nulový účinek. Naví i v roce 1995 bylo lékařské prostředí tak neskutečně profláklé, že na něj taky zrovna nešlo diváky nalákat. Když si to tedy shrnem, tak prostředí bylo naprosto nudné, postvavy naprosto špatné a příběh, mno v nejlepším slova smyslu opravdu divný. Příběh by se dal přirovnat k dalšímu velikánu seriálu Tak jde čas, muselo se v seriálu objevit prostě všechno, ať už šlo o tu nějvětší možnou blbost nebo naopak. A k samotné Stefánii, občas jsem v televizi zahlédl nějaký díl a tak jsem vnímal když se zrovna představitelky postupně měnily. Smůla byla v tom, že ačkoli se měnily tváře charakter hrdiny vždy zůstal stejný. Jediná Stephanie byla vždy nad věcí, vždy zvládala řešit milion problémů a k tomu dělat psychologa svým kolegům. Řekněme si to bez skrupulí, jde o jeden z nejhorších seriálů které jsem kdy viděl, jež vzniklo nejspíš k jedinému účelu a to zaplnit televizní čas v dopoledních hodinách kdy zrovna na televizi kouká minorita lidí. ()

Reklama

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Další německá zrůdnost!! Pokud Němci zrovna netočí debilní detektivky tak to kompenzují touhle stupiditou na pomezí laciné nemocniční frašky, tuctové romantické telenovely a nezdařilé krimi. Spolu s několika brazilskými telenovelami jeden z mála seriálů, který mě donutil tak rychle přepnout na jiný kanál. ()

Ivec odpad!

všechny recenze uživatele

Akože, to načo je toto? Maník sa vytrepe na bicykli spôsobom, že by mal sotva dve modriny ale voala - diagnóza: zlomené dve rebrá, ruka a členok treba operovať. A sestra Štéfi namiesto práce, za ktorú je platená, sa radšej vŕta v pacientovom osobnom živote(pacient totiž potrebuje v byte zaliať kvietka. To je pre neho veľký problém, keď leží na "hadičkách").Veľmi poučné!!! Nemci síce dokážu prekvapiť, ale Štefani patrí do nekompromisného pekla.... Typický podpriemer deutsche seriálov. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Němci si kdysi koupili náš seriál Nemocnice na kraji města, asi taky měli rádi doktory a zdravotnický personál vůbec. A pak se cosi změnilo a oni se pomstili svým o nemocné se starajícím lidem tímto seriálem. Dlužno podotknout, že Němci pociťují ke svým zdravotníkům nesporně menší averzi než Američané. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama