Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (399)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Neskutečná hovadinka s několika vtipnými scénkami a nějakou tou vydařenou hláškou. Pobavilo mě třeba hned úvodní upozornění. ,,Následující příběh je založen na skutečných událostech. Byla změněna jen jména, místa a události." To si myslím, že muselo pobavit každého. Dále je k vidění pár fekálností a ten nejjednodušší humor, jaký si dovedete představit. Přiznám se, že Ferrella moc nemusím, ale zde je nutno uznat, že táhnul prakticky celý film sám. Netáhnul ho z ničeho jiného než ze sraček. Christina Applegate je docela hnusná a vůbec celkově je to obsazeno herci, které lze vídat v právě podobných poslabších komediích. Tahle je o trošku lepší než ty ostatní. Ale takového toho béčkového závanu se přesto nezbavila. Moc nemusím romantické komedie. Tady bylo romantiky skromně, ale přesto mě tam rušila. Na 3* mi tam trošičku něčeho chybělo. Zklamán nejsem, ale nevidím snad žádný důvod, díky kterému by bylo dobré film doporučit dále. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci komedií za 4.. v rámci filmu jako takového, solidní 3... Přiznám, že jsem se bavil od začátku do konce a pár scének jsem musel doprovodit hlasitým chechtnutím.... ale nakonec, jako celek, to nemá takovou sílu a nebude to pro mě taková samozřejmá srdcovka jako třeba Zoolander.... každopádně to ale doporučuju každému kdo má rád tehle excentrický styl suchotrapného humoru s nadhledem.. ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Christina Applegate mi je silne neprijemna, nemuzu ji vystat od dob Bundovych, ale tady jako by to ani nebyla ona, hrala dobre, ale hlavni hevzdou byl bezpochyby Will Farrell, takovehle role on opravdu umi. Tenhle film ma svuj laciny humor, ktery je prave zajimavy, nasmal jsem se vice nez dost ale nekdy to bylo prehnane a nudne. Takze 65% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super taková ta "ferrelovaughnowilsonostillerovka" tentokrát se skvělým maniakálním Willem Ferrelem rovnou v hlavní roli. Christina Applegate je taky super a opravdu jsem měl chuť pomazat její zadek sosem a AaAAAAAAAAa... :-))))) Jinak potěší role Vince Vaughna a camea Jacka Blacka, Bena Stillera a Lukea Wilsona. Plus super bitka mezi stanicemi což možná byla parodie na Gangy New Yorku. Komu se líbil Zoolander, Vybíjená atd. ten bude nadšen. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejtrapnější Ferrell. Přiznávám, že místy má film náběh na slušnou absurdní komedii, ovšem takový dojem se Ferrell a spol. hotoví okamžitě rozcupovat na cimpr campr nějakým svým tradičním nevkusně hloupým gagem (zaplaťpánbůh, že aspoň v "Horší už to nebude" se tomuhle Ferrell zdárně vyhýbal). A v žádném případě to nezachránilo ani jedno cameo známé tváře za druhým. Zkrátka a dobře, situace, kdy se Ron u výhledu na San Diego omlouvá své nové kolegyni, že chtěl jen udělat dojem, je pro celý snímek tak nějak symbolická. Stejně jako se ti, Wille, nepovedl ten fór s velrybí vagínou, nedostal si mě ani svým zprávařem. Sorry. Totiž Steve Carell, i v daleko menší roli, tě doslova zválcoval! To za něj jsou ty dvě hvězdičky - vždyť každou hláškou, a pomalu i každým obličejem, přímo zabíjí! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Původně měl být producentem Paul Thomas Anderson. (spiderpig)
  • Film byl roku 2012 webem „LoveFilm“ určen šestou nejvtipnější komedií všech dob, a to s průměrně 1,6 "smíchy" za minutu. (JoranProvenzano)
  • Při rvačce na ulici je 23 lidí. (spiderpig)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama