Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Super taková ta "ferrelovaughnowilsonostillerovka" tentokrát se skvělým maniakálním Willem Ferrelem rovnou v hlavní roli. Christina Applegate je taky super a opravdu jsem měl chuť pomazat její zadek sosem a AaAAAAAAAAa... :-))))) Jinak potěší role Vince Vaughna a camea Jacka Blacka, Bena Stillera a Lukea Wilsona. Plus super bitka mezi stanicemi což možná byla parodie na Gangy New Yorku. Komu se líbil Zoolander, Vybíjená atd. ten bude nadšen. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ron Burgundy přečte cokoli, co uvidí na své čtečce. A když říkám cokoli, myslím co-ko-li." Takže vyser si oko San Diego, protože Ron je borec. Klidně použijte nože, boxery, baseballový pálky, trojzubce, pistole či granáty, ale nesahejte mi na účes jenom proto, že jsem se u této kraviny na kvadrát, výplodu šílence a skvěle obsazenýho debilního paskvilu, tak přihlouple smál. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžko najít film, v němž jsou chlapi za větší hovada. A ještě těžší najít snímek, ve kterém by mě to hovadství a totálně neseriózní feministický podtón tak bavily. Zprávař je o Willu Ferrellovi, jenž tu předvádí asi svůj nejpřestřelenější a nejvtipnější výkon - a víc ani vědět nepotřebujete. Občas trochu trapné a dramaturgicky nesladěné, ale zatraceně zábavné a narvané nápady a cameo rolemi, které vás srazí do kolen (vede Ben Stiller ve svém Vybíjená módu). Být skutečné zprávy takhle odvázané, tak se na ně i dívám. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo jo, není to až takový zázrak, ale ty vtipy, které tu jsou, tak u těch jsem se opravdu zasmál. Spousta známých tváří se zde jenom mihne, ale i tak je jejich vystoupení excelentní. Jenom si budete říkat, sakryš, odkud já ho jen znám?:-) Je to ztřeštěná komedie, nad kterou netřeba přemýšlet. Zajímavosti: Jako zázrakem nepřišel nikdo při hromadné bitce televizních štábů k újmě na zdraví. Teda až na toho, co to schytal trojzubcem. / Ronovo příjmení muselo být trochu pozměněno. Především pro českého diváka nezní název Příběh Rona Burkundyho nejlíp. :-) 70% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejúčinnější tajnou zbraní tohoto filmu je Will Ferrell. Will Ferrell, jehož excentrický herecký projev zachraňuje nejednu zdánlivě nudnou scénu. Will Ferrell, jehož dvouminutový hysterický pláč je tak trapný, až začne být vtipný. Will Ferrell - herec, který dokáže "utáhnout" celý film a zastínit přitom všechny své kolegy. Will Ferrell, jehož jméno si zaslouží být napsáno na začátku čtyř po sobě následujících vět. 80% Zajímavé komentáře: pshimi, anais ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Tvůrci natočili tolik scén, že jim i po sestříhání prodloužené verze, stále zbývala dobře polovina stejně kvalitního materiálu. Vzhledem k velkému komerčnímu ohlasu filmu byla z těchto vystřižených scén sestavena "alternativní" verze snímku. Ta vyšla pod názvem Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie. (DaViD´82)
  • Ve filmu se objevuje i mnoho herců z kultovního Apatowova seriálu Machři a šprti. Nejsou však ani uvedeni v titulcích. Kupříkladu tedy lze zahlédnout Setha Rogena jako kameramana na kočičí "módní" show. (DaViD´82)
  • Ronova poznávací značka je "IM #1" (I´m number one - Jsem jednička). (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama