Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Mladý středoškolák Mínas objeví v budově své školy tajnou místnost, která evidentně sloužila k starodávným rituálům na vyvolávaní démonů. Pod oltářem nalezne vzácnou knihu kouzel, kterou neváhá použít k ukojení svých sexuálních choutek. Spojí se se svou učitelkou Riekou Kitami, jenž je spolčena s démony a založí sektu. Rieka hledá panenskou dívku k provedení rituálu o Walpuržině noci, ale vyhlídne si Mínasovu nejlepší přítelkyni Imari a to Mínas samo sebou nehodlá nechat jen tak. (Crowen)

(více)

Diskuze

Chermy

Chermy (hodnocení, recenze)

Ano, dabing je vážně k smíchu. Nedivím se pak, že se tolik lidí tomuhle seriálu směje....

Natascha

Natascha (hodnocení, recenze)

To je sice pravda, ale v tomto případě se jedná o opravdové dabingové peklo.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

To není nic novýho. Sebelepší anime s aspoň trošku snesitelným dabingem je podle mě utopie.

Natascha

Natascha (hodnocení, recenze)

Jo, je to vlastně úplně to samé. Navíc je ten dabing samozřejmě naprosto odfláklý. Stejně jako titulky je spíše pro zasmání...

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Proč je přední strana obalu tak příšerně pixelózní?? To nesehnali nic lepšího?Natascha: Je takhle zmršenej i dabing?

Natascha

Natascha (hodnocení, recenze)

Moje japonština sucks, ale přece jen stačí na to, abych rozuměla relativně velké části dialogů v Bible Black. Evidentně člověk, který dělal český překlad pro nedávno vyšlé DVD nebyl ani na mé úrovni, ale zato měl bujnou fantazii v sexuální oblasti. Ty titulky totiž rozhovory přibarvují neskutečných způsobem, dokonce v okamžicích, kdy se hrdinové jen oslovují jménem (která jsou navíc často úplně jiná) na nás překladatel chrlí kupy sexuálních frázích. Občas je dokonce překlad pravým opakem toho co se říká v japonštině. Pár příkladů: 1) JJ: Paní učitelko, přestaňte... ČJ: Paní učitelko, to je úžasné. 2) JJ: Prosím... ČJ: Chci se vás dotýkat paní učitelko. 3) JJ: Ne, to je trapné. ČJ: Jo, dotkni se jí. 4) JJ: Jsem tak šťastná. ČJ: Jsem tak nadržená. (a to jsem vybírala samozřejmě ty mírnější...) Pro pobavení dobré, ale jestli někdo nechce, aby se z ucházejícího hentai stala totální šaškárna (ten překlad působí legračně i bez znalosti japonštiny), tak ať si radši sežene verzi s anglickými titulkami;-)

Angalo

Angalo (hodnocení, recenze)

Chtěl bych vidět někoho, kdo když mu ho holka kouří konstatuje, že má "velký a přitom pevný kozičky" (jako kdyby tomu v hentai bylo jinak). Ale vzhledem k nepravděpodobnosti celého děje se i nad nepravděpodobnými "dialogy" dá přimhouřit oko.

Reklama

Reklama