Reklama

Reklama

Le regine

  • Itálie Il delitto del diavolo (více)
Trailer

Obsahy(1)

Štastný mladý hippie motorkář Ray Lovelock ujíždí od smrtící tragické události a na své cestě do neznáma narazí v noci na osamocenou kůlnu a dům v lese. Netuší, že to vše je ve vlastnictví třech nádherných, ale dosti podivných a záhadných žen. Zůstává nakrátko jejich hostem a časem je všemi třemi postupně sveden, aniž by si dost dobře uvědomoval, že je vlastně postupně lákán do osidel, ze kterých už není úniku. Jeho osud je tak zpečetěn. Jde o žijící fantazie nebo žijící noční můry? (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Veľmi zvláštny film s veľmi zvláštnym obsahom a námetom, ale ono to funguje, ak sa nad tým zamyslíte. Originálna myšlienka v originálnom a krásnom sedemdesiatkovom spracovaní, s krásnou giallo queen(no, jednou z nich) Evelyn Stewart, s nečakaným záverom, ktorý už tak trochu čakáte. Zvláštny sedemdesiatkový kult, ktorý stojí za to. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Motorkár zastaví stopárovi, ktorý má defekt na aute a vymení mu pneumatiku, lebo ten muž nevie ani hovno, len má prázdne reči. Tam bolo veľa dialógov, ale žiadne zaujímavé, len také, ktoré sú na úrovni podivna. Tá hudba bola z tých divnejších, ale dotvárala silnejšiu atmosféru, lebo sa sem hodila. Ten motorkár na svojej ceste stretne tri pôvabné ženy, ktoré ho pozvú do domu. A hlavne mali jebavé oči, a to sa mu evidentne páčilo. Tento film je o vášni, príťažlivosti a aj trocha o oddanosti. Bolo tu viacero nezmyselných scén. Pár scén čo sa odohrávalo v lese, bolo s tých temnejších. Tie efekty boli srandovné, hlavne tá búrka a blesky to ma pobavilo, lebo boli riadne nepodarené. Tento film je silný hlavne tajomnom, lebo neviete čo bude nasledovať, ani kam sa film bude uberať. Film pracuje aj s erotikou, ale len tak okrajovo a nežne. A tá hlavná predstaviteľka Liv bola kúzelná. Aspoň ten koniec bol krvavo dramatický, lebo skoro po celú dobu filmu mal kľudné a trocha aj nudné tempo. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poetický mysteriozmí snímek mi připomněl československou novou vlnu...jako by tam za stromem stála E.Krumbachová a radila... Výtvarná kamera, skvělá hudba ( Francesco Lavagnino), příroda a krásné ženy. Nejlepší cesty vedou do pekla, což se o rozbité lesní cestě říci nedá - jenže zdání klame! David našel kouzelné místo, baví se a je šťastný. Jenže ve vzduchu visí cosi zlověstného, co nenápadně vytahuje drápky a dychtí po krvi. Nakonec jen čekáte, kdy ona hrůza přijde. S prvním polibkem? S kousnutím do jablka z tajemné jabloně? Při koupání v jezeře? Tušení, že tenhle příběh asi nebude mít šťastný konec, je silnější a silnější... Krásný film. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Súhlas s Kárčim. ! Parádne sfilmovaná záleźitosť o troch gráciách " ktoré sa central hipíka úspešne pokúšajú dostať po tom, ako odmietol pomôcť unavenému šoférovi. Výborná hudba, slušivé erotické scény a vlastne celkové spracovanie vrátane vydareného castingu, snímku napomohli a tá sova bola jednoducho úžasná. Nenazvala by som to raritou ani psychodelickou jazdou ( môže zapôsobiť hudba ) ale určite vydareným " QUEENS OF EVIL " hypnotickým " EURO-CULT-TRASH "filmovým zážitkom. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je svou formou naprosto stylizační snímek, plný symbolických obrazů. Mladý hipík jede v noci lesem na motorce, přičemž zapříčiní tragickou nehodu. Ujíždí z místa a dostává se na jakousi lesní cestu, která se chvílemi ztrácí (Evil dead II jak vyšitej) a uprostřed lesů dorazí k domu a ke kůlně, ve které přespí. Druhý den ho uvítají tři podivné ženy a psychedelická podivnost začíná....Všechny rekvizity v domě, interiér nebo samotné šaty a účesy těch tří krásných žen jakoby vypadly z dílny naší dřívější nejlepší kostýmní výtvarnice Ester Krumbachové. A to jako fakt! Unikátní bizarní styl, kouzelná artová linie, alegorie a poetika, připomínající mi Valerii a týden divů od Jaromila Jireše. To je jeden z největších kladů tohoto originálně pojatého filmu. Dalším kladem jsou noční scény v lese a zvuky sov a ptáků nebo příroda vůbec. Hororová atmosféra se střídá s halucinogenními a okultními výjevy, dohromady tvořící skutečně fantastickou a přitom i futuristickou surrealistickou stylizaci! Za pomocí kamery, nebojící se experimentovat s různými barevnými filtry. Já občas koukal jako blázen! Soundtrack Angela Francesca Lavagninoeho je samostatná jednotka souznící s dějovou linkou a někdy bych si ji rád vychutnal i z LP nosiče. Pecka! Tempo vyprávění je pomalejší, buduje si cestu mezi všemi zmíněnými atributy až k závěrečnému poselství, které se mi opravdu líbilo. Párkrát se na obloze objevuje racek a celou dobu jsem si říkal, co asi bude symbolizovat. Na konci jsem pochopil. Nestačím se divit, co se dá ještě objevit v zapadlé italské kinematografii sedmdesátých let. Úžasné zážitky, kdy za onou hranicí náhle nepřipraven podléhám jejímu kouzlu.... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama