Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neměl zrovna šťastné dětství, a tak rád unikal do světa filmu. Sylvester Stallone v tomhle dokumentu vypráví, jak se vypracoval z outsidera v hollywoodskou legendu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (145)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sly mluví o tom jak přežít... život. I když je to hodně špatný. To není vlastně nic nového, dělal to v Rockym i v Rambovi. Tady tomu dávají kontext jeho kamarádi, rodina i pár dalších. Dokumentu nechybí zajímavosti, které někdo zná a někdo ne. Že finální monolog z prvního Ramba - "Kde mám kurva nohy?" - psal Stallone jsem nevěděl. Je to zkratkovité, vyhýbá se to zásadním kontroverzním tématům, ale je to úderné a rychle to odsýpá. Dokument plný pochyb až filozofování. Má to i drobné dějové oblouky jako je odpouštění otci a stěhování se z domu. Koukalo se na to moc dobře. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát méně než pět hvězd když jde o Slye. Dokument je to pěkný, ale Arnold byl lepší. Víc do hloubky. U Slye se jen proletlo manželství a dcery. Ani nezaznela jejich jména. První syn nebyl zmíněný vůbec. U druhého Sage , který tu je, to chápu. Příliš citlivé a příliš osobní téma a co je komu do toho. Ani manželství s Brigittou Nielsen , nic. Může to být bráno jako že to stejně všichni ví. Ale je to škoda. Burt Young tu vlastně není taky ani zmíněný, jako velká součást Rockyho. Je to takový vhled do duše a myšlenek Slye, než dokument o jeho životě. Navíc Arnold tu řekl že byl vždycky za ním. Že Sly vydělával víc peněz. Což je kravina. Arnold byl už milionář , než Sly vůbec natočil něco smysluplného. To je jen výčet chyb a může se zdát zvláštní vzhledem k hodnocení. Ale protože Sly. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Celkem zklamání, a když to tak plus mínus srovnám, vychází mi to asi jak v Arnoldovi. Příběh o akční hvězdě, která to i přes těžké dětství dotáhla daleko, ale to je asi tak zhruba vše. Uvítal bych nějaký vnitřní ponor, něco, co by chytlo a nepustilo, což mi tady zoufale chybí. Proto nemůžu jít výš ani náhodou a další dokument o nějakém herci si asi nechám hodně dlouho ujít. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[100%] Sylvester Stallone patří z celého filmového světa mezi mou absolutní topku! Je pravda, že podobných oblíbenců mám opravdu hodně, kdysi jsem hltal i Stevena Seagala a podporoval i jeho horší, béčkovější filmy po r. 2002, ale Stallone je prostě jen jeden. Ten člověk dokáže tak skvěle a upřímně sehrát většinu svých rolích … Rocky a Rambo – to jsou jeho 2 ikonické role – filmy, na které se mohu dívat opakovaně a spoustu jiných. I jeho novodobá éra filmů - myslím jeho restart klasik je jako je šestý Rocky nebo čtvrtý Rambo z let 2006 a 2008. Následují Postradatelní apod. No nic, to bych tu psal ještě asi hodně dlouho. Tento dokument mi sedl ještě o ždibec víc jak nedávná Arnoldova třídílná dokumentární série. Sly zde líčí své těžké dětství a mládí, kdy velmi neúspěšně začínal s hereckou kariérou a proslavil ho až první Rocky. No a tak pokračuje dál ve skvělém vyprávění od samotného Sylvestera. Dokument ve mně vyvolal určité emoce a celkově je to hezky odvyprávěné, co víc k tomu dodávat? ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Na letošním Světě Knihy v Praze jsem si mimo jiné koupila i knihu s tímto akčním sympaťákem, takže tento dokument beru jako takový příjemný bonus. Rocky je moje srdcovka. Sly, se mi také líbil i v jiných filmech, ale z jeho vyprávění a pocitů chápu, že Rocky a Rambo jsou pro něho zásadní role, do kterých vložil to, co mu v jeho osobním životě scházelo a nikdy nepřebolelo. Sly, sympaťák se smutnýma očima, které mluví za vše má můj respekt. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Píseň, která zní během závěrečných titulků, je „Come On Up to the House“ nazpívaná americkým písničkářem Tomem Waitsem. (sator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno