Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Claw 

všechny recenze uživatele

"Polibek draka" Jet Limu vyloženě sedl, a mně se velmi líbil. Považuju ho za jeden z jeho nejlepších. Perfektní prostředí - Francie, kam přijíždí asijský agent, který má vypomoci tamní zkorumpované francouzské policii... Akce na sebe nenechá dlouho čekat a film se rozjíždí v úžasném tempu a sledu fantastických akčních scén, soubojů a honiček. Jet Li dává od začátku svým pronásledovatelům jasně najevo, že nebude žádný naivní začátečník a že je schopen všeho a připraven na všechno. Naprosto úžasný hlavní záporák Tchéky Karyo podává přímo skvostný herecký výkon a je svými triky, podvody, ochrankou, uměním měnit a skrývat důkazy, Jet Limu rovnocenným soupeřem. Trochu mi vadilo sklouznutí děje k naprosto šílené Bridget Fondové jako prostituce, které se nakonec Li rozhodne pomoci, ovšem tento pro mě trochu zádrhel ve scénáři a vůbec celá špatně podaná postava prostitutky byl vyvážen úplným závěrem, kdy Jet Li Karyovi předvede "polibek draka", aby tak z jeho náruče dostal dcerku prostitutky, která při odchodu z kanceláře naprosto naivním a nevinným hláskem pozdraví vyřízeného a znehybněného Karya na rozloučenou... "Good bye mister..." Naprostý skvost v oblasti akčních filmů. /85%/ ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Luca mám rád . Ako režiséra svojich scenárov (Leon, Nikita, Magická Hlbočina a aj Messenger). Ale....po Taxi 3 ho nemám rád ako producenta a po tomto ho nemám rád ako scenáristu. Keď som nechal vypnutý mód "logika" tak mi to nejak vychádza na hodnotenie ktoré som dal. Inak by to bolo horšie. Jet Li musí mať napísanú postavu tak aby hral ..... Jeta Li (Hrdina, Fist of Legend). To znamená málo dialógov o čomkoľvek inom ako o boji a veľa bitiek. Jeho dialógy s Bridget sú skutočne "perlou". Jediný kvôli komu stojí si tento film pozrieť je Tcheky Karyo. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. Sice béčko, ale na nic hlubokomyslnýho si to nehraje, má to šmrnc a spád a hlavně - Jet Li se nefláká a v závěrečné bitce proti skupině cvičenců evokuje dávné časy Bruce-Leeho. Dokonce se i v rámci možností snaží hrát. Tcheky Karyo je charismatický záporák jak má být a Bridget Fonda hraje jako o život. Kdyby produkční dílna Luca Bessona chrlila jenom takovýhle oddechovky, tak nemám sebemenších námitek. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zase nějaká asijská trapárna, ale nakonec mě to pro svou drsnou a depresivní atmosféru mile překvapilo. Akce je požehnaně, film má dobrý spád, ani trochu jsem se nenudil. Pár trapáren tam ale je, jak už to u filmů s asiaty bývá zvykem, přesto je to velmi zdařilé béčko na které se dá dívat. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Pekingský policajt přijíždí do Paříže splnit tajný úkol o kterém zatím nic neví všechno se to zvrtne , je obviňen z vraždy a musí se očistit.No není to zajímavé?Je to zajímavý a hlavně je to moc dobrej film s dobrým Jet Lim a hlavně výborným šmejdem Tchéky Karyo.Film mně překvapil a dobře sem se bavil. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)
  • Richardova želva ve skutečnosti patří jednomu z členů štábu. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)

Reklama

Reklama