Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zabijácká komedie, kde je bývalý policajt na stopě sériového vraha i starostovy sexy dcery! Kevin Kline stojí v čele hvězdného obsazení, kde najdeme Susan Sarandon, Mary Elizabeth Mastrantonio, Harveyho Keitela a Roda Steigera. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Mr. Lobo 

všechny recenze uživatele

V tom filmu nebylo nic. Všechny postavy typizované a nerozvinuté, hlavní zápletka chabá a ztrácí se za vedlejší. Proč se film jmenuje tak, jak se jmešnuje, se dozvídáme ke konci příběhu, a to bez jakékoliv odvoditelné souvisloti. Vše je v tom filmu řečeno a nezbývá nic k odhalování - co řečeno není, není už nijak podstatné a hlavně není možné jakkoliv odhalit. Vrcholem je závěrečná scéna chytání vraha, která se změnila z thrillového napětí, snažící se držet po většinu filmu, v natvrdlou grotesku. Nutí mě to srovnat se Smrtonosnou zbraní a pastí, kde, třebaže se drží ta komická rovina po většinu filmu, ve scénách, kde má dojít k nějakému rozřešení akce více převládá akce nad vedljšími zápeltkami rodinného a vztahového typu, je komika upozaděna a je kladen důraz na správě položenou hudbu, kamru střihy a celkové vyznění boje; taky je tomu právě naopak a jednoduše to nefunguje. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, napínavé, vražedné × poklidné, obyčejně relaxační. Odpočinkový film, u kterého jsem prostě po nedělním obědě po pár hodinách spánku stejně neusnula. Děj měl spád, občas proletěl i nějaký ten vtípek, romatika tam taky byla, nic náročného. ..nějak se nemůžu dokopat k pořádným filmům s titulkama.. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Pohodovy nenarocny kriminalny film s nadychom humoru a nepodareneho napätia, ale uz len kvoli tomuto hviezdnemu obsadeniu sa oplati ten film vidiet. Mimochodom Mary Elizabeth Mastrantonio si zahrala spolu s Alanom Rickmanom este v jednom filme a to hned o 2 roky neskor vo filme KRAL ZBOJNIKOV: ROBIN HOOD (1991)... 01.01.2009 ____ Kevin Kline - (Nick Starkey) +++ Harvey Keitel - (Policajný komisár Frank Starkey) +++ Susan Sarandon - (Christine Starkey) +++ Mary Elizabeth Mastrantonio - (Bernadette Flynn) +++ Rod Steiger - (Primátor Eamon Flynn) +++ Danny Aiello - (Kapitán Vincent Alcoa) +++ Alan Rickman - (Ed) +++ Bill Cobbs - (Detektív Reilly) +++ Produkcia: Norman Jewison +++ Hudba: Marvin Hamlisch +++ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Detektiv na stopě vraha - to nezavání nějakou zvláštní originalitou, ale přesto tento snímek rozhodně nemohu označit za tradiční. Neznám totiž jiného detektiva, který by začal vyšetřování tím, že obsadí malíře do role policejního asistenta, zabruslí si, osouloží starostovu dceru a další postup stanoví po moudrém čučení do hvězd. V normálním filmu by mi patrně vadilo, že vyšetřování je založeno na náhodě a závěrečné zatýkání by bylo ozdobou leckteré parodie, ale tady je mi to jedno, protože Kline zaválel a Rickmanův jedinečný malíř Ed mi jen tak nezmizí z paměti. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

U tohoto vcelku nenápadného snímku překvapí velmi silná herecká sestava v čele s výborným Kevinem Klinem. Na to, že jde v podstatě o thriller o sériovém škrtiči, překvapí velké množství humoru - skvělou postavou je v tomto směru Alan Rickman. Ovšem řešení resp. systém výběru obětí je až trochu směšný, nebo to byl další humorný prvek? ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama