Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Napínavá a prekombinovaná detektívka, ktorá bola taká napínavá, že som sa neubránil mikrospánkom a taká prekombinovaná, že ma už pred polovicou filmu prestalo baviť odhadovať, kto je vinník a sústredil som sa na odhadovanie, koľko to ešte potrvá do záverečných titulkov. Film je zručne nakrútený a fanúšikov tohto žánru môže celkom potešiť. Mňa, ako fanúšika úplne iných žánrov potešiť nedokázal. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Pekne natocena prepisknuta konina, ktora svojou prekombinovanostou prekonava dokonca aj McTiernanov Basic. Este 20 minut po dopozerani ma boli hlava z facepalmov. Ale pokial meriate kvalitu filmu mnozstvom zvratov, tak verim tomu, ze to je uzasne. 6/10 za formalnu stranku a vyborne jednotlive sceny. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Belén Rueda je sexi milfka, ale najlepšie roky má obávam sa za sebou. V El cuerpo sa mi ani zďaleka nepáčila tak, ako vo svojich starších peckách Sirotinec a Los Ojos de Julia. Začiatok je príjemne strašidelný, mám hispánske horory rád. Už čoskoro sa ale ukáže, že dobrá mysteriózna atmosféra nemá šancu vyhrať nad blbým scenárom, ktorý sa (márne a bez úspechu) snaží šokovať. Rozuzlenie je nakoniec nezaujímavé a vcelku triviálne. Z hercov bola najlepšie Belén a aj ona bola otravná. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem fakt nečekal a kdo jo, tak ten dělá machra. Skvěle zamotaný detektivní příběh s dobře zvolenými herci odehrávající se skoro celou dobu v jedné španělské márnici. Navíc když se tam občas mihne Aura Garrido, která je neskutečně sexy, tak si není nač stěžovat. Opravdu velmi povedený film, který nemá daleko do maximálního hodnocení. 80% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jalová historka natahovaná na zbytečně dlouhou stopáž, kde se sice tvůrci snažili o nějaké lekačky, noc, déšť a použití dalších obehraných atributů, ale prostě celé to stojí jen a jen na pointě, přičemž je zřejmé, že to první, co se nám nabízí, asi nebude zrovna ono. Navíc to zpětně nedává moc smysl, jedině že by se jedna postava (nechci spoilerovat) rozdvojila, přičemž navíc vlastně byla pořád "pod dohledem". A skutečně neberu, že někdo něco předvídal dopředu, jako kdo kam půjde, kde zrovna bude, kde najde indicii apod., že se to dá bez chyby promyslet a naplánovat dopředu, když je ve hře mnoho proměnných faktorů. To si jeden o to víc řekne, proč to dělat tak složitě a komplikovaně, když to šlo skutečně daleko jednodušeji. Dokoukat se to dá, ale důvod na to znovu koukat nemám, protože, jak píšu v úvodu komentáře, je to jalová historka zbytečně roztažená na skoro dvě hodiny. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama