Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doroka využije své schopnosti a pokusí se ukončit krveprolití na Lunamilii. Když se bitva chýlí ke konci, ukáže se, kdo skutečně ovládá království Redie. (mikki089)

Recenze (2)

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V půlce (první) série si dovolím malé hodnocení. To co se ze začátku jevilo jako nadprůměrná cesta za pomstou v originálním světě během pár dílu kleslo do podprůměrné krvavé lázně bez smysluplného scénáře, s plochými a nezajímavými postavami. Trochu to vypadá, že scénárista má nějakou psychickou poruchu a vyžívá se v nesmyslném násilí, které ani nedokáže nijak odůvodnit. Ani technická kvalita není nic co by se dalo nějak chválit. Asi pro mě bude i problém to dokoukat. Škoda, mělo to potenciál. Naštěstí je tahle sezóna plná kvalitních děl, tudíž to zas tolik nemrzí. P.S. Zas na druhou stranu to má možná i trochu smůlu, jelikož to běží ve stejný den jako Sósó no Frieren (seriál) (2023) . A v porovnáním s tím, to vypadá opravdu žalostně. ()

Akira777 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to pořád břečka, ale aspoň to má nejlepší postavu a to je hlavní záporačka, která mimochodem byla i autorova předchozí protagonistka v jiné manze. Bohužel pořád platí totéž co před tím, autor se snaží šokovat přemírou brutality, zezačátku to mohlo být dobré, ale všeho moc škodí. ()

Reklama

Reklama