Reklama

Reklama

Kimi no koto ga dai dai dai dai daisuki na 100 nin no kanodžo

(seriál)
  • Japonsko 君のことが大大大大大好きな100人の彼女 (více)
Trailer 3
Japonsko, (2023–2024), 9 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Rentaro Aijo byl na základní škole stokrát odmítnut. Navštěvuje svatyni a modlí se, aby měl na střední škole více štěstí. Zjeví se mu Bůh lásky a slíbí mu, že brzy potká 100 dívek, se kterými je mu souzeno randit. Má to však háček – jakmile mu osud někoho představí, musí se ti dva do sebe zamilovat. Pokud to neudělají, zemřou. Co potká Rentaro a jeho 100 přítelkyň na střední škole? (mikki089)

(více)

Recenze uživatele Katakimiku k tomuto seriálu (8)

Season 1 (2023) (S01) 

Nikdy bych si nemyslela, že za nejlepší komedii minulého roku budu považovat harémovku o cápkovi, který postupně získává 100 dokonalých přítelkyň a už vůbec by mě nenapadlo, že jedna z mých nejoblíbenějších epizod bude bazénový díl plný fanservisu. Tohle všechno se ale stalo a já nevím, jestli mám nejdřív chválit humor, který dokonale funguje díky osobnostem postav, povedenému odkazování, prosté šílenosti nebo boření čtvrté stěny (jako třeba, když si jedna postava doslova koupila v daném díle ending), nebo snad zmínit hodně nadprůměrnou audiovizuální stránku, která to celé pozvedává ještě na mnohem vyšší úroveň. Nebyla epizoda, kdy bych se upřímně nezasmála, přišla mi nudná či výrazně slabší. Zaujaly mě taky postavy - hrdinky jsou poměrně šablonovité (což je záměr), ale svým způsobem pořád výrazné a sympatické. Hlavně Shizuka - to bylo takový neuvěřitelný zlatíčko, který jsem si oblíbila prakticky okamžitě. Ani hlavní hrdina nebyl otravný (jak to u harémovek bývá) a člověk mu to štěstí v lásce i přeje a začne ho dokonce litovat, protože těch sto holek je, spíš než výhra, prokletí. Já ale věřím, že se s tím, tak jako doteď, Rentaró statečně vypořádá i v druhé sezóně. 8/10 ()

Hadžimete no čú (2023) (S01E02) 

Začíná to být čím dál lepší! Miluju ty úžasně absurdní situace, co jsou všechno postavy ochotné vymyslet a podstoupit jen proto, aby si udržely vztah. Navíc jsem se dneska fakt zasmála. 8.1/10 ()

Mukuči na hime to kiši to buši (2023) (S01E03) 

Nikdy jsem nešílela z roztomilých anime holčiček, ale tady si prostě nemůžu pomoct. Nová přítelkyně je neuvěřitelný zlatíčko! Co se mi líbilo, byly taky "serióznější" momenty, jakkoliv se může jejich přítomnost v podobném anime zdát nereálná. 8.3/10 ()

Ičaiča kai to omoikija (2023) (S01E04) 

Než abychom se každou epizodu posouvali k nové přítelkyni, je opět věnován prostor těm současným a jich vzájemným vztahům a to se mi líbí - fajn díl. 7.9/10 ()

Kóricuteki na kanodžo (2023) (S01E05) 

Možná to bude tím, že když jde o typy anime holek, tak "kuudere" mám rozhodně nejmíň v lásce, ale tohle byl zatím nejslabší díl. "AI" přítelkyně není ani zdaleka tak výrazná, ale možná ještě překvapí. 7.5/10 ()

Minna Daisuki Mizugi Kai (2023) (S01E06) 

Ne vážně, jak může bejt jedna z nejlepších epizod doslova bazénovej díl?? 8.2/10 ()

Kiss Zombie Panic (2023) (S01E08) 

Ne že bych podobnou šílenost vyloženě nečekala, ale stejně se neubráním pocitu překvapení, když vidím "zombie apokalypsu" v harémovce. 7.6/10 ()

Reklama

Reklama