Reklama

Reklama

The Pack

Trailer

Obsahy(1)

Obyvatelé rekreačního střediska Seal Island se ocitnou v blízkosti terorizované a nebezpečné skupiny psů. Jedná se o zbytky vyřazených mazlíčků návštěvníků, a tak se z nejlepšího přítele člověka náhle stane nejhorší. Mořský biolog Jerry (Joe Don Baker) se musí vypořádat se zabijáckým instinktem psů a zároveň musí ochránit vlastní rodinu. (ARI50)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Další variace na tehdy oblíbený "nature amok", kterou odstartovaly Štefanovy Čelisti. Tentokrát jsou nositelem zla rozzuření psi, což se tehdy (společně se stejně starým Dnem zvířat) stalo snad poprvý. O tom, že zdejší čoklové nebyli v rámci potřeb pouze agresivní hajzlové, ale především skvěle vytrénovaní herci, mě hlavně přesvědčila scéna, v níž se při naháněčce oběti ve zpomaleném záběru otočí vůdce smečky na kolegy vzadu a ti se rozdělí do několik stran. Super moment. Jinak útoků je poměrně dost - jednou jsou krvavější, podruhé méně. The Pack si ale razí cestu skrz atmosféru a napětí, které vrcholí v závěrečné akční dvacetiminutovce. Věřim tak, že lidem, co trpí akutní kynofobií, se při filmu můžou svírat půlky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý a přesto zdařilý film o bandě lidí na jednom místě kde vládnou psy. Řekl bych že se jedná o první film který ukazuje domácí mazlíčky v poněkud temnějším světle. Film si drží hodně pomalé tempo kde se dost často lidé hádají nebo řeší co bude. Ale když dojde na útoky psů, tak se film solidně rozjíždí až nakonec skončí. Není to nic světoborného a ani nijak extra dobrého ale celej film působí výborným dojmem a k tomu dopomáhaj herci hlavně Baker kterej tu hraje výborně, podle mě muselo být poměrně těžké hrát s takovýhlema psama. Když jsem už zmínil psy tak říkám že jsou naprosto výborní a bylo mi jich dost líto. Film je to i přes jednoduchost a místama nelogičnost postav dobrý, jen ten sentimentální konec si mohly odpustit. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Napriek jasnej béčkovosti a takmer neznámemu hereckého obsadeniu (výnimku tvorí béčkový Don Baker) ide prekvapujúco o veľmi zdatného zástupcu animal trilerov - v tomto prípade sú na pretrase psíčkovia. No veď kto by ich nemal rád? Musím vychváliť hlavne scény útoku, aj po takmer 50-tich rokov vyzerajú vierohodne. Drápajúci sa psíčkovia nevyzerajú, žeby sa so svojimi obeťami hrajkali. Aj oveľa novšie a oveľa drahšie snímky by si z tohoto filmu mohli zobrať príklad. Napätie je dobre gradované a divák sa môže s postupom času tešiť na nové a nové útoky. Nechýbajú scény v tme, rôzne komplikácie a potom je tu pár idiotov, ktorí keď vypadnú z domu a začnú utekať, utekajú presne opačne, len nie späť k domu. Vydarená záležitosť, trilerová oldschool škola ako sa patrí. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a priamočiare , no myslím si , že aj originálne. Že čím ? Pretože, tu je ten prapôvod všetkých horrorových psých štekov. Hafani si svoj part odohrali nadpriemerne a človečina tentokrát v úlohe štatistov, neúnavne odolávajúcich zbesilým útokom - bola tiež nezávadná. Ak vynechám " CUJO " od Kinga ( kráľ je iba jeden ) , tak " THE BREED " parazitoval určite. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna s koněm je mrazivá, a protože je v náznaku, nechává prostor divákově fantazii. Další útoky zdivočelé smečky jsou už krvavé a brutální. Na jedné straně skupina bohatých turistů, kdy si pan bankéř s rodinou a spolupracovníky vyjeli na víkend zarybařit, na druhé zoolog Jerry s rodinou, pro kterou staví na ostrově dům. Psí smečka má inteligentního vůdce, a tak boj s ní není jednoduchý. Jakmile psi zjistí, jak jednoduchým úlovkem může být člověk, poslední zábrany padnou. A co víc, zoufalí lidé dělají v zoufalé situaci chyby, a tak, jako třeba pan bankéř, psům nahrají na smeč. Těžko říci, proč Jerry nevyužil situaci, kdy mohl zastřelit vůdce, ale člověk se v podobné situaci často zachová iracionálně. Často si také říkám, že podobné filmy poslouží i jako návod k tomu, jak se nechovat. Zbabělci, pomatenci, lidé lehkovážní a nesoudní za své chyby krutě platí. Film je napínavý, perfektní práce se zvířaty, má temnou hudbu i solidní herecké výkony. S přehledem strčí do kapsy novější trapárny typu Baxter. Přesto asi potěší hlavně příznivce starších hororů... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Trénink psů měl na starosti Karl Lewis Miller. Ten před začátkem natáčení nasadil zvířatům speciální dietu, díky čemuž psi vypadali vyhuble a hladově. (fiLLthe3DD)
  • Pro potřeby natáčení bylo vycvičeno celkem 35 psů. Ve filmu však na hrdiny útočí „pouze“ patnáctičlenná smečka. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama