Reklama

Reklama

Krutá rasa

  • Jihoafrická republika The Breed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Chtěli strávit týden dovolené na exotickém ostrově. Jednoho z nich napadl zmutovaný pes a letadlo, kterým přiletěli, našli v troskách... Bratři Matt (Eric Lively) a John (Oliver Hudson) spolu plánují strávit týden dovolené. Společně se svými přítelkyněmi Nicki (Michelle Rodriguez), Sarou (Taryn Manning) a jejich kamarádem Noahem (Hill Harper) si chtějí užít trochu legrace a odpočinku na exotickém ostrově. Na místě je však brzy jeden člen výpravy brutálně napaden psem. Proto se rozhodnou, že ostrov raději opustí, jenže letadlo, kterým do tohoto ztraceného ráje přiletěli, nacházejí v troskách. A to není ta nejhorší zpráva. Mnohem děsivější je, že útok šelmy nebyl náhodný. Po ostrově se totiž pohybuje smečka zmutovaných psů, která rozhodně nemá zájem na tom, aby se výpravě podařilo uniknout... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

"Hráli si na Boha" - a změnili psy v... zuřivější psy. A jak to bylo dál? Vždyť to znáte to: čiň čertu dobře, peklem se Ti odmění, pozvi mladšího bratra na dovolenou, zjebe Tě, že jsi nezodpovědný kokot (létáš si přeci po světe letadlem... jež pilotuješ). A do toho všeho tam nadto pobíhají ještě ti zmutování, krvelační psi. Azore, trhej! 50% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tři pěticípé hvězdy si film určitě zaslouží. Sice jsem podobných filmů už viděl hodně, ale tenhle je stejně v něčem jiný. Přináší velmi zajímavé záporáky, kteří mají opravdu velké charisma! Pochválit se musí jejich herecké výkony a taky práce režiséra, ten z toho dokázal v určitých momentech vytřískat maximum. Děj sice není nic moc, ale na to jsem u podobných filmů zvyklý. Napětí bylo slušné a pár hnusných scén se taky najde. Závěrečné dění se mi sice moc nelíbilo, ale jinak jsem si film užil a to i díky hláškujicímu černochovi. 55% ()

Reklama

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Docela fajn film na večerní posezení. Nebylo to možná až tak krvavý, jak sem očekávál, nebo lépe řečeno chtěl, ale i tak se tam našlo několik slušných scén u kterých sem se radostí pousmál. Obzvlášť když to jeden vlčák pěkně schytá šípem z luku, občas to některý pejsek schytá basseballovou pálkou, nebo jich pár převálcuje auto. Těch několik uštěkaných a uslintaných zabijáků co tam nahání herce jsou poměrně dost agresivní a útoky s krvelačnýma hafanama jsou dost rychlý a občas i nečekaný. A že chvilkama těch psů není málo. Obecně vzato mám psy velice rád, ale takovýhle zabijáky, bych fakt doma nechtěl. Tady jsem byl vůbec rád, když někdo zlikvidoval pár psů. Jako nic proti, ale tady to snad ani jinak nešlo, když vám jdou po krku ;-) Prostě celkem dobrá záležitost, jen tý krve a těch gore efektů mohlo být víc. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ideální horor pro milovníky psů. Psi zde nejsou zrovna prezentováni jako nejlepší přátelé člověka. Armáda z německých ovčáků vyšlechtila plemeno inteligentních zabijáků, kteří dají solidně zabrat partě mladých lidí, která přijela na ostrov prožít pohádkový víkend. Nic pro ochránce zvířat, protože psi jsou tu nelítostně decimováni basebalovou pálkou nebo končí pod koly rozjetého auta. Michelle Rodriguez a spol. hrají spolehlivě a nikdo z herců nebyl vyloženě nesympatický. Dozor nad vším si vzal Wes Craven, který film zaštítil svojí produkcí, a horor má vysoké obrátky, dobře natočené scény s krvelačnými psi, to vše podpořené dynamickým hudebním doprovodem. Většina filmu se odehrává ve dne, takže útoky psů jsou dobře vidět. Zklamal mě jen konec filmu, který byl takový nějaký nedotažený, určitě se nabízel nápaditější závěr. Kdyby totiž tvůrci přišli s nějakým perfektním závěrem, určitě bych se nebál dát plný počet. I tak si po tomto hororu rozmyslím pořídit si někdy v budoucnu psa a plánovanou koupi čivavy odkládám na neurčito. 80% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Horor o smečce zmutovaných psů. No říkal jsem si co to zase bude ,ale musím říct není to vůbec špatný. Na začátku nám pejsci roztrhají pěknou kočku. Pak přijede pět mladých lidí. Jaký blbý počet dvě holky tři kluci,jeden černoch. Což je asi jasný kdo první přijde na řadu. Stále stejný scénář skupina lidí ,kdy jeden po druhém zkapává. (tady sice né až tak doslova) Pejsci jim dávají pěkně do těla ,i když jich sice docela dost "přežije" . Pejsánkové to jen tak nenechají,Jsou velice chytrý. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (16)

  • Režijní debut Nicholase Mastandrea, coby asistent režiséra ale spolupracoval na více než třiceti snímcích. (Stocki)
  • V závěru filmu na skupinku přeživších z lodní kajuty vyskočí pes. Ten by ale v malém prostoru bez dostatku vzduchu a jídla neměl přežít. (fiLLthe3DD)
  • Natáčení začalo 25. dubna roku 2005 a skončilo přibližně o dva měsíce později. (Stocki)

Reklama

Reklama