Reklama

Reklama

Cujo, vzteklý pes

Trailer

Obsahy(1)

Vic Trenton (Daniel Hugh-Kelly) je reklamář a má problém. Reklamní kampaň na snídaně pro děti se hroutí, protože výrobek je závadný a tak musí Vic odjet z města. Jeho žena Donna (Dee Wallace) se synem Tadem (Danny Pintauro), kteří zůstali doma, se rozhodnou odvézt porouchané auto ke známému opraváři, který vlastní krásného bernardýna. Jenže nikdo netuší, že psa nedávno pokousal netopýr nakažený vzteklinou a proměnil jej tak ve smrtící nástrahu pro cokoliv živé... (monolog)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle jen tak jelo v Tv, tak sem si to pustil a ono to fakt nebylo až zas tak špatný. Dobrejch filmů podle knih Kinga fakt moc neni a tohle je jeden z těch mála filmů, který sou celkem zvladnutý, sice knihu sem nikdy neviděl a název nikdy neslyšel, takže nemůžu porovnat, ale zhruba posledních 30 - 45 minut je opravdu dobrých a má to skvělou atmosféru, bohužel v první polovině se řeší nepodstatný věci a je to celkem nezajímavý, jinak to je ale podle mě celkem nadprůměrnej horor, i když zase žádnej zázrak to taky neni ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

Průměrný film na motivy výborné knížky. Nechápu, proč to tady zaflákli takovým šíleným happy endem. Jenom ke komentáři uživatele monolog - > knížka tenhle příběh unese celkem hravě. O tom je King, psychologie postav a stupoňovitý strach a navíc ty představy dítěte. Ve filmu je pak jen obal. Ostrouhaný příběh bez niterných pocitů. Film, ale není žádný propadák, hodina a půl je ideální stopáž, a proto je pro mě Cujo dvou - tří hvězdičková záležitost. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo. Opět jeden z těch povedenějších filmů natočených podle knih Stephena Kinga. Navíc tahle adaptace je možná lepší než samotná předloha mistra hororů. Film se mi opravdu líbil víc než kniha. Napínavá zápletka je tady skvěle zadaptována a i herci jsou poměrně dobří. Z Cuja jde strach, když zabíjí, jsou scény navíc podloženy skvělou hudbou. Chudák pes... Bohužel pravdivý příběh o tom, jak se z přítulného psa stane bestie a Beethoven si tak může ozkoušet i záporné role. Sice nepatří film Cujo ke kdejakým majstrštykům a ani vám asi nezůstane v paměti, přesto jde o příjemné hororvé dílko, navíc občas i atmosférické. 75%. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Cuje, vykupujeme cuje (Kůže, vykupujeme kůže). Když si z příběhu odmyslím manželskou krizi a všechno to trapný kolem a nechám jen scény s Cujem, tak bych tomu dal minimálně 3 hvězdky a vůbec bych z toho nebyl vzteklej. Z nostalgie jsem se na to chtěl podívat, protože v době rozkvětu videa, kdy na TV obrazovce bernardýny zastupoval jedině tak Bohouš, jsem z toho byl dost nadšenej. Leč již je tomu dlouho, co jsem se držel strachy za svou větší kouli a proto mi teď nezbývalo nic jiného, než se na ní jenom škrábat, i když někdy trochu do krve. Být tou matkou, tak haranta za ten jeho ukňouranej hlas a rozmazlenej ksicht zabiju sám, nakrmím psa a uteču druhou stranou... ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Celkom podarený horor o "najlepšom" (v tomto prípade sú úvodzovky na mieste) priateľovi človeka. Roztomilý huňatý bernardín, miláčik rodiny sa postupne mení v špinavú, krvilačnú beštiu a terorizuje svojich majiteľov. Typické B-čko z 80. rokov so všetkými kladmi aj zápormi. Čo som ocenil ja bola ozaj podarená premena mierumilovného psa v ohavnú, šialenú kreatúru...ale na druhej strane nemožno hovoriť o nejakom dese alebo strachu. Avšak je tam zopár napínavých scén a dej má svižné tempo, takže ani sa nenazdáme a už je koniec. Ale je to slušne natočená kingova adaptácia ***. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (31)

  • Pro natočení scény, kdy Cujo útočí na auto, umístili jeho trenéři do auta jeho oblíbenou hračku. Pes se agresivně snažil pro ni dostat. (Siriuss)
  • "Cujo" je starý indiánský výraz pro "nezastavitelnou sílu". (akisha)

Reklama

Reklama